Bakgrund

6 0 0
                                    

(Lite kort om olika de karaktärerna först. Angela är huvudpersonen som är en tjej på 17 år med ett ursprung från Sydamerika. Killen som hon träffar är Marcelo som också har ett ursprung från Sydamerika och resten av personerna som jag kommer berätta om i bakgrunden spelar inte så stor roll...)

Hej. Jag heter Angela och är 17 år. Har bott för de mesta del av mitt liv i borås men flyttade i 13 års åldern till Göteborg. Ända sen jag var liten har jag sett och gått igenom väldigt mycket. Allt från misshandel från föräldrar, bråk mellan föräldrar släkt, vänner och folk jag inte ens känner. Har sett mina föräldrar gå emot varandra. Har hört saker från mina föräldrar om mina släktingar sedan saker från mina släktingar tillbaka men vet fortfarande inte vad som är sant. Har varit omtyckt i skolor men ibland var jag för omtyckt och då började folk göra upp planer för att förstöra mitt liv. Gått genom väldigt måna våldtäkter med. Menar inte nu att jag har särat mina ben för någon sen tänkt efter och ångrat det och sedan sagt att det var en våldtäkt utan nu pratar jag om sex utan vilja. Den första gick till när jag va 11. Och fortsatte under dessa åren. Idag är jag 17 år och sitter på ett sis hem långt ifrån där jag bor.

Jag hade en bästa vän men hon sårade mig. Men jag hade gjort slut med en kille. Enzo hette han. Han hade varit otrogen och jag är absolut inte sådan som accepterar sådant så det var slut mellan oss. Och då efter någon månad gav min bästa vän mig en killes snap. Jag kollade först upp honom. Marcelo hette han. Jag hittade honom på Instagram och tvekade först hur jag skulle börja prata med honom. Min vän hade varnat mig. Hon sa till mig att hon skrev med honom innan men han var inte direkt hennes typ men han kanske inte är 100% pojkvän material utan mer en kille man träffar på en joint. Jag sa visst okej det funkar för mig och tillslut valde jag och skicka en vänförfrågan till honom på Instagram. Han accepterade faktiskt ganska snabbt. Jag hade min vän i luren hela tiden. Jag kollade genom hans bilder och fastande direkt. Tänkte "Shiet han här ska jag ha". Hela mitt liv hade jag aldrif jagat en kille eller känt behovet av att ha han till vilket pris som helst men den gången kände jag det. Jag skickade en av hans egna bilder till honom och skrev "shiet😻😻, snap?" Och han svarade me sin snap och jag addade direkt. Han Addar tillbaka och vi börjar skriva. Vi skrev mycket.

Långsamt får jag reda på att han sitter i ett vård och behandlings hem. Han får reda på lite om mig och säger även att han tycker om det han ser. Sen går det några dagar. Vi skriver inte alls. Sedan en dag hade jag varit på sjukhuset pågrund av att jag hade fått problem med hjärtat med det löste sig och när jag kom hem hade han skrivit till mig. "Hur mår du idag finaste?❤️" och det gjorde mig sjukt glad. Jag berättade lite om händelsen och sjukhuset och då började han visa hur mycket han brydde sig. Efter de vi skrev sjukt mycket. Började lära känna han på djupet. Sedan blev han förflyttad till ett annat akut behandlings hem som var några timmar ifrån Borås. Men jag kunde inte åka dit och hälsa på. Vi pratade telefon dag ut och dag in. Ibland var det FaceTime och ibland var det vanligt.

En gång hade han varit på väldigt dåligt humör och var upprörd då hade jag fått ett samtal där en kille säger att han sitter på samma behandlingshem som Marcelo och att jag måste prata med honom eftersom att han saknar sin brud. Då blev jag väldigt chockad och rörd samtidigt. Fjärilarna i magen flög i virvlar och mina kinder blev rödare än någonsin innan. För jag visste att jag tyckte om honom men visste inte att han kände så kring mig. Hans kompis ger luren till honom och jag börjar med att säga ett hej men innan jag hunnit avsluta det här jag honom desperat säga att han behöver mig nu och han vill ha mina armar om sig och jag kände tårarna i halsen på honom och det var då mina tårar började falla. Jag visste inte vad jag skulle göra men jag pratade med honom om vad som har hänt och lovade han att så fort han blir placerad i Borås igen så ska jag krama om honom hårt, men det var 5 dagar kvar tills dess.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 09, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Good girl gone bad (Swedish)Where stories live. Discover now