NOLUR YAPMA. 13.BÖLÜM

8.4K 320 37
                                    

ARKADAŞLAR SONUNDA E POSTA DOĞRULANDI SİZE YEMİN EDİYORUM 3 HAFTADIR DOĞRULAMAYA ÇALIŞIYORUM GINA GELDİ HER GÜN DENEYE DENEYE BIRAKMIŞTIM DENEMEYİ SON KEZ DENİYİM DEDİM SONUNDA OLDU DELİRDİM YA CİDDİ ANLAMDA SONUNDA DOĞRULAYABİLDİM YB KARŞINIZDA BAĞIMLI KOCAMDA EN KISA ZAMANDA GELİCEK VOTE VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUMM

13.BÖLÜM

*HATIRLATMA*

Ceketimi alıp evden çıktım.Telefonumdan müzik açıp kulaklığı taktım ve koşmaya başladım..Kerem'e koşuyorum diye düşünerek daha hızlı koşmaya başladım..Işıklara bile bakmıyordum..Koşuyordum sadece koşuyordum.Kereme yetişicem umuduyla koşuyordum..Hızla araba geliyordu fakat aldırmıyordum..Tam çarpacakken frene bastı..

X:NAPIYOSUN SEN GERİZEKALI! CANINAMI SUSADIN?

Hiç umursamaz bir şekilde koşmaya devam ediyordum..2 gün sonra çok kötü bir gün olacaktı..Kerem evlenecekti..2 gün sonra onun yaşama benim ise ölme günüm olacaktı..

KEREM

Yine Zeynep'i rüyamda görerek uyandım..Saate baktım..Duruyla evlenmemize 1 gün 5 saat 2 dakika 10 saniye vardı..Neden sayıyorsunuz diyeceksiniz..Söyliyeyim..Ona deliler gibi aşık olduğumdan,onu deliler gibi sevdiğimden değil.Zeynep'i unutmama ne kadar kaldı onu sayıyorum..Duruyla evlenince onu unutmam gerekecekti.Ona kafamdan çıkaracaktım..Bu benim için çok zor olsada yapmam gerekiyordu..Zeynep benim organım gibiydi.Organımı söküp atmak kolay olabilirmiydi onu bile bilmiyordum..İçimden bir parçayı sökmek..Her ne kadar zor olsada yapmam gerekiyordu.İçimdeki parçayı söküp atmam gerekiyordu..Yataktan kalktım elimi yüzümü yıkadım ve giyindim..Mutfağa inip birşeyler atıştırdım.Daha sonra annem içeriye girdi.

S:Oğlum yarın evleniyorsun.

K:Evet.

S:Kararından eminsin dimi?

K:Hiç olmadığım kadar.

S:Sonunda üzülmeni istemiyorum Kerem.

K:Sen ne zaman beni önemser oldun anne?

S:Ker--

K:Anne lütfen konuşma acelem var çıkmam lazım.

Ceketimi alıp arabaya bindim..Bugün Canla damatlık alacaktık.Söylediği alışveriş merkezine geldim.Can orda oturmuş beni bekliyordu.Hemen yanına gittim..

C:Abicim sonunda gelebildin.

K:Hadi Can alalımda şunu bitsin artık!

C:Tamam..Gel şu mağazaya girelim.

K:Bütün mağazaları tek tek gezemem birine girip birşey alıp gideriz.

C:Abi ya ben acıkmıştım.Bi kaç şey atıştırsaydık?

K:Tamam Can! Şu damatlığı bi halledelim.

X:Hoşgeldiniz..

K:Hoşbulduk.Damatlık arıyorduk.

X:Nasıl birşey isterdiniz?

C:Gömlek olsun yeter.

X:T-tabi.Size modelleri göstereyim.

Canla modellere baktık.Bir tanesini seçtik.Üzerime denemeden aldım ve mağazadan çıktık.

C:Kerem

K:Ne var Can?

C:Birşeyler yiyicektik ya oğlum.

K:Tamam Can tamam!

Canla yemek bölümüne çıktık.Çocuğun gırtlak bir durmuyorki! İskender sipariş edip Canla yemeye başladık.Sağıma baktım.B-bu Zeynep değilmi? Zeynep..Bu onun gülüşü..Hayır Kerem saçmalama! Yine hayal görüyorsun! Her zaman olduğu gibi herkesi Zeynep sanıyorsun! Gözlerimi 2 dakika kapatıp tekrar baktım ve yoktu.Zeynep değildi işte..Yine hayal görmüştüm.Keşke birgün bu hayallerim gerçekleşseydi..

İntikam DeğişimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin