BİZİM EVE.. 4.BÖLÜM

11.6K 282 24
                                    

EVET YB GELDİİ ANCA YARINA GELİR DİĞER BÖLÜM VOTE VE YORUMLARI BEKLİYORUM

4.BÖLÜM

*HATIRLATMA*

Bu kadını becermezssem ağrıdan ölebilirdim! Her gece rüyama girerdi artık..Birden aklıma Zeynep geldi.Neden bu kadını görünce aklıma hep Zeynep geliyordu?

Z:Peki..Bu gece çok güzel olacak Kerem bey..

ZEYNEP

Keremin odasından çıktım.Bugün herşey değişecekti..Bekaretimi ona verecektim.Korkmuyor değildim korkuyordum..Ama onun mutlu olmaması için elimden geleni yapacaktım..O mutlu olmayı haketmiyordu.Mutlu olmayı hakeden bendim..Odama girdim..Arkadan Yağmur geldi.Bir yanım ona herşeyi anlatmam gerektiğini söylüyordu ama korkuyordum..

Y:İyi misin? Dün gece gittin..

Z:Hıı şey ya midem kötü oldu da o yüzden.

Y:Kerem Sayerde evleniyor ya artık rahat ölebiliriz.

EVLENİYOR! Bu kelime beni öldüren kelime..O evleniyor sevdiği bir kadınla..Gözlerimin dolduğunu hissettim.Hemen bilgisayara baktım..

Z:H-hıhı..

Y:Biliyormusun sen bana birini andırıyorsun..

Yağmura herşeyi anlatmalımıydım? Ona herşeyi anlatacaktım..Sonuçta en yakın arkadaşım o bana yardım ederdi..Oda Keremi sevmiyordu.Bana yardım edeceğine emindim..Ona herşeyi anlatmanın vakti gelmişti.

Z:Kimi?

Y:Lisedeki en yakın arkadaşımı hani anlatmıştım ya.

Z:Hıı anladım.

Y:Yarın işin yoksa bizim eve gel biraz kaynaşırız..

Z:Olabilir..

Yarın kıvırcık saçlarım kahverengi gözlerim ve sportif halimle Yağmura gidecektim..Gerçek Zeynep olarak onun evine gidecektim.Ona anlatmalıydım çünkü o benim en yakın arkadaşımdı..

Y:Halletmem gereken işler var görüşürüz..

Z:G-görüşürüz..

İşlerimi bitirip otele doğru yol aldım..Otelde kalmaktan sıkılmıştım.En yakın zamanda ev kiralamam gerekiyordu..Otele geldim..En seksi kıyafetimden birini giyecektim.Hazır değildim ama hazır olmalıydım..Kereme kendimi teslim edecektim..Kim isterdi ki böyle olsun? Tek istediğim Keremin benim onu sevdiğim kadar beni sevmesiydi..Eğer benim onu sevdiğim kadar beni sevseydi şuan çocuklarımız bile olabilirdi..Elbiseyi üzerime giydim.Dizimin bir buçuk karış üzerinde kırmızı renkti.Straplez bir elbiseydi göğüsün olduğu yerde ipler vardı..Tamamen göğüslerimi gösteriyordu..Saçlarımı düzleştirdim..Lenslerimi taktım ve baya makyaj yaptım..Ayağımada topuklu ayakkabı giydim..Her zaman aynada kendime bakıp bu ben olamam diye düşünüyordum.Telefonuma gelen mesaj sesiyle irkildim..

"Yarım saat sonra --- bara gel"

Bara mı? Baramı çağırmıştı beni? Zaten amacı belliydi nereye çağırmasını bekliyordum sahile mi? Derin bir nefes aldım..Herşey çok güzel olacak Zeynep o mutlu olmayacak..Evden çıktım ve Keremin dediği bara geldim..Erkekler tip tip bakıyordu.

X:Pişt güzellik takılalım mı?

Z:H-hayır..

X:Hadi geell naz yapma.

Arkadan gelen sesle arkamı döndüm.

K:O benimle takılacak! Şimdi defolup git!

Kekolar gitmişti..Kerem gelip o benimle takılacak dediğinde yüzümde bir tebessüm oluştu.

İntikam DeğişimiHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin