İkilemler

2.4K 111 134
                                    

" Eğer Ginny ve Harry bir şekilde olması gereken (kendileri için alternatif olan) dünyaya düşselerdi olaylar nasıl gelişirdi? Sizi bilmiyorum ama bunu ben hep merak ettim :)

Umarım hoşunuza gider.

Keyifli Okumalar...

.....................................................................

Harry sert zeminden doğruldu. Yara izi deli gibi açıyordu. Her uyandığında neden kendini bu şekilde bulmak zorundaydı? Yine Voldemort un olduğu korkunç bir kabus görmüştü fakat ilginç bir şekilde hatırlayabildiği tek şey soğuk bir kahkahaydı. Gerisi boştu.

Gözlerini avuşturmayı bıraktığında iki şeyi birden fark etti. Birincisi, odasındaki gri halı nereye gitmişti? Ikincisi, Harry neden bir koridorda yatıyordu!

Hızla yerinden doğrulup ayağa kalktı. Etrafa bakındıkça iyiden iyiye panikliyordu. Burası neresi bilmiyordu. Karargah olmadığı kesindi çünkü buradaki zemin tahta parkelerden oluşuyordu.

" Harry? Burada ne yapıyorsun?"

Harry Ron u gördüğünde neredeyse ağlayacaktı. Bir an gerçekten ölüm yiyenler tarafından kaçırıldığını sanmıştı.

" Burası neresi? Neden yerde yatıyordum Ron?"

Ron Weasley ona gözlerini kırpıştırdı.
" Dostum sen iyi misin? Elbette Kovukta'yız."

Harry ağzı açık bir şekilde ona bakakaldı. " Ne? Neden buradayız? Babam burada mı?"

Ron un gözleri iri iri oldu. Elini Harry nin omzuna koydu. "  Başını bir yere falan mı çarptın? Eğer kendini iyi hissetmiyorsan daha sonra Quidditch oynayabiliriz."

Kızıl saçlı çocuk omzunu patpatladı. Hâlâ üzgünlük karışımı bir şokla onu izliyordu, merdivenlerden aşağı indi.

Quidditch mi? Ron ile Quidditch oynamak için mi Kovuk a gelmişti? Iyi ama neden hiçbir şey hatırlamıyordu? Üstelik bu anlamsız ve çok riskliydi.

Ron gibi basamaklardan aşağı doğru indi. Daha önce hiç Kovuk a adım atmamıştı. Karargahtan büyük değildi  fakat evin mimarisi onu şaşkına çevirdi. Her kattan bir oda fırlıyordu ve hiçbirinin yeri belli değildi. Örnek olarak önünden geçtiği oda sağda duruyorsa bir sonraki ortada veya solda oluyordu.

Her kapının önünde isimler yazılıydı.
Percy, Ron, George ve Fred- bekle biraz. George ve Fred mi?

Kapıya bakakaldı. İyi ama Ginny kardeşlerine dair ne varsa annesinin hafızasından sildiğini söylememiş miydi? Bu pekala Mrs. Weasley in dikkatini çekerdi.

O kapının önünde durmuş aval aval yazıya bakarken biri elinden kavrayıp onu bir alt kata çekiştirdi. Harry başını çevirdiğinde bu kişinin Ginny olduğunu fark etti.

" Sen ne-"

" Şşt, sessiz ol. Fazla vaktimiz yok."

Ginny onu sürükleyip beraberinde bir odaya soktu. Harry şaşkınca odayı inceledi. Duvarda rock yıldızları gibi giyinmiş dört adamın kocaman bir posteri vardı. Üzerinde de Tuhaf Kızkardeşler yazıyordu. Diğer eşyalar ise oldukça.. normaldi. Tıpkı bir kızın odası nasıl olması gerekiyorsa öyle görünüyordu. Weasleylerin tek kız çocuğu olduğuna göre burası kuşkusuz Ginny nin odasıydı.

Önünü ona döndü. " Söylesene Weasley, burada ne işimiz var?"

Ginny ona genişce gülümsedi.
" Weasley? Beni her gün daha da şaşırtıyorsun Potter."

Alternatif Dünya ~ (WIZARD?) ~Where stories live. Discover now