Capitolul 5

236 15 2
                                    

Mai sunt 2 ore de scoala , dar eu nu mai rezist. Imi este foarte foame si nu sunt in cea mai buna dispozitie ca sa mai am rabdare 2 ore. Plec sa caut ceva comestibil si sa fiu gata pentru diseara.

- Domnisoara !

-Buna, draga. Cu ce te ajut. 

Urasc cand tipele astea folosesc "vocea pentru cucerit''

-Nu prea e ok sa umbli pe strazi de genul asta.

-Si de ce ma rog ? In zonele astea dau de cei mai multi cuceritori.

-Pentru ca daca vei tipa, nu o sa te auda nimeni.

-Vrei sa ma faci tu sa tip ?

-Poate.

Deja ma enervase. Am prins-o de incheietura si am tras-o in spatele unor tomberoane. Exista foarte, foarte multe strazi laturalnice care nu sunt deloc populate, dar mereu vei gasi vreo curva care nu are ce face, decat sa treaca pe aici. Am tinut-o strans de talie in timp ce o sarutam pe gat. Mainile tipei stau in jurul gatului meu, iar ea scoate niste sunete de pisica care toarce. Asta nu e deloc atragator. Exact cand se astepta mai putin mi-am infipt coltii in jugulara ei si am auzit un tipat ascutit care a iesit pe gura ei, inaine sa se prabusasca pe ciment, moarta. Mi-am aranjat tricoul si am plecat.

***

Mi-am luat o pereche de blugi albastrii , rupti in zona genunchiilor, o camasa neagra, adidasi si o geaca de piele. Arat bine. Acum sa mergem. Cand am ajuns jos am vazut parca un inger care cobora elegant scarile, zambindu-mi. Tam arata... WOW. Rochia asta albastra, scurat pana la genunchi ii sta foarte bine. Iar parul blond-roscat, carliontat ii cade in cascade pe spate si pe umeri. Chiar sclipseste puternic in lumina palida a noptii. O sa fie o seara... interesanta...cred. Nu?

Apusul mortiiWhere stories live. Discover now