Capitolul 24

141 9 1
                                    

M-am trezit cu greu de dimineata. Mi-am luat tot ce aveam si am plecat la avion. Pe tot parcursul zoborului m-am uitat la mesajele pe care Jacob nu inceta sa le trimita. Isi tot cerea scuze, imi promitea tot felul de chestii si ma ruga sa vin sa vorbim. M-am saturat de toate astea. Vreau sa imi traiesc viata ca orice om normal care nu mai e normal. Are logica, nu ? Doar... vreau sa ma gandesc in liniste.

Am adormit cu telefonul in mana, iar cand m-am trezit am prins la fix anuntul in care pilotul ne informa ca vom ateriza. Stiu ca am visat, dar tot ce imi aduc aminte sunt buzele lui Jack care curgeau pe pielea mea,ajungad din ce in ce mai jos. Parca si acum simt cum imi vibra tot corpul si in urechi imi aud propriile gemete ireale. Dar totusi, par atat de reale.

M-am ridicat din scaun si m-am clatinat pana la iesirea din avion. Cand am ajuns in aeroport am putut sa respir din nou. Am mers printre oamenii care prectic alergau pe acolo. Am inaintat pana am dat de un baiat blond cu ochii caprui care imi zambea.

-Scuze! i-am zis incercand sa imi recapat echilibrul.

-Nu-i nimic, Tamsin! Scuze, nu trebuia sa iti zic pe nume.

Am ramas blocata, cu capul aplecat putin intr-o parte.

-Nu e important, dar de unde imi cunosti numele?

-Pai, cam lucrez pentru tine. Am venit sa te iau de aici, dar asta nu a fost cel mai bun inceput.

Apoi am realizat ca el lucreaza pentru mine. Face parte din IS. I-am zambit si l-am intrebat cum il cheama.

Drumul spre noul meu apartament a fost foarte amuzant. Will este foarte dragut. Din toate punctele de vedere, daca se intelege la ce ma refer...

Am urcat amandoi in lift, iar apoi mi-a deschis usa apartamentului. Era imens. Si mult mai elegant ca vechea mea casa. Will mi-a carat bagajele in sufragerie. Eu m-am trantit pe canapeaua din pliele, alba. Am inspirat mirosul placut de vanilie din jur, iar apoi am realizat. Will se uita la mine.

-Hei, avand in vedere ca nu cunosc pe nimeni si mai nimic din oras... poate ai vrea sa imi faci un tur? am intrebat putin stanjenita. El mi-a zambit si a aprobat. M-am schimbat imediat ce a plecat. Peste o ora o sa ne intalnim pentru turul orasului. Tipul asta pare chiar de treaba. Cel mai important lucru acum este sa nu ii arat cine, sau mai bine spus, ce sunt.


Apusul mortiiWhere stories live. Discover now