cast- ηθοποιοί vol2

107 4 0
                                    

Cast - Ηθοποιοί / Η Εξαφάνιση

Προϊστάμενος του τμήματος Ανθρωποκτονιών
(( Αθηνών)
Παυλος Ευαγγελόπουλος /Ανδρέας Σέκερης

Ο Σέκερης πριν 3 χρόνια έχασε την κόρη του την Κλειώ, Όταν ένας πρώην serial killer με το κωδικό όνομα Άγγελος Εκτελεστής Αποδρασε από την ψυχιατρική κλινική

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ο Σέκερης πριν 3 χρόνια έχασε την κόρη του την Κλειώ, Όταν ένας πρώην serial killer με το κωδικό όνομα Άγγελος Εκτελεστής Αποδρασε από την ψυχιατρική κλινική.

Ο Δράστης ήταν όμορφος ψηλός στην ηλικία των 28 με μαύρα μακριά μαλλιά και φορούσε ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν .

Γνώρισε την 17 Χρόνη Κλειώ τοτε μέσο
Social media
Το Αποτέλεσμα ήταν ένα πρωινό που η κόρη του είχε πει ότι θα έμενε στο σπίτι μια φίλης ,η Κλειώ να είναι μαζί του .

Ο Δράστης αφού Την βίασε
Σε μια απομονωμένη Αποθήκη
Την κρέμασε , Ενώ στην πλάτη της χάραξε με το μαχαίρι το όνομα του .

Αργά το βράδυ το τμήμα Ανθρωποκτονιών έλαβε κλήση ,μια κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη σε μια αποθήκη λίγο ποίο έξω απ' την Πεντέλη ο Σέκερης όταν Αναγνώρισε στο πτώμα της κοπέλας την κόρη του , κατέρρευσε.

Για τους επομενους μήνες δεν μιλούσε μέχρι που όταν συνήλθε κάπως αποφάσισε να εξαφάνιση όλα αυτά τα σκουπίδια που οδηγούν στο θάνατο τα παιδιά του κόσμου .

Ο Δράστης δεν βρέθηκε ποτέ ,ίσως και να είναι εκεί έξω ακόμα Έλεγε και ξανά έλεγε με θυμό ο φάκελος δεν έκλεισε ποτέ απλά εκκρεμούσε .

Ο Σέκερης μετά από όλα αυτα έκανε μια νέα αρχή αφήνοντας τους εφιάλτες πίσω του έτσι με την σύζυγο Γιάννα μέσα στα επόμενα 5 χρόνια απέκτησαν ένα Ακόμα παιδί την ζωή .

Ο Κύριος προϊστάμενος Εκτός τον άλλων Σύστησε & μια πλήρης ομάδα Που Συμπεριλάβανε τον υπαστυνόμο Γεωργίου και την ψυχολόγο Εγκληματολογίας Κάτια Μακρή.

Και Κάπου στο 2012 Έρχεται μια νέα υπόθεση στο γραφείο της Εγκληματολογίας Για να τον βγάλει απ' τα Νερά του .Η Εξαφανηση μιας ακόμη Νεαρής κοπέλας που χάθηκε κάτω από μυστήριες αδιευκρίνιστες αιτίες
Τον Έβαλε πάλι στο παιχνίδι

Η Εξαφάνιση / Αστυνομικό Θρίλερ / προτεινόμενο Για ταινίαWhere stories live. Discover now