-

52 2 24
                                    

(A/N): Δεν μου ανήκουν ούτε τα fanarts που χρησιμοποιώ, ούτε φυσικά το Death Note. 

  Αυτό το one-shot γεννήθηκε από την ανάγκη μου να δω τον Light ευτυχισμένο, οπότε...ορίστε...



Τα πιο αργά σαράντα δευτερόλεπτα της ζωής μου...

Δεν το πιστεύω ότι σε λίγο όλο αυτό το φιάσκο με τον υποτιθέμενο "διάδοχο" του L θα έχει τελειώσει! Η νίκη μου θα είναι ολοκληρωτική!

Αλλά δεν πρέπει να γελάσω! Όχι ακόμα. Πρέπει να συγκρατηθώ. 4 δευτερόλεπτα έχουν μείνει!...2...1!

"...Near, είναι η νίκη μου!"

Παρά τη δήλωση μου όμως, το αγόρι απέναντι μου δε φάνηκε καθόλου ταραγμένο. Αν και αυτό είναι το τελευταίο μου μέλημα αυτή τη στιγμή! Αμέσως, τα μέλη της S.P.K. ένιωσαν ένα τρομερό πόνο στο πιο ζωτικό όργανο του σώματος τους, την καρδιά τους. Όπως ακριβώς το είχα σχεδιάσει! Σωριάστηκαν όλοι στο σκονισμένο πάτωμα της αποθήκης, ο ένας ακολουθώντας τον άλλον στον θάνατο τους. Παράλληλα, τα μέλη της δικιάς μου ομάδας απέκτησαν τα ίδια συμπτώματα και έπεσαν κάτω σφίγγοντας με πόνο το στήθος τους. Στα μάτια όλων είδα φόβο, έκπληξη και απελπισία πριν τα κλείσουν μια για πάντα.

Αυτό που δεν μπόρεσα να προβλέψω ότι θα δω ήταν η απογοήτευση και η θλίψη. Προς μεγάλη μου έκπληξη, τα συναισθήματα αυτά τα αντίκρισα στα μάτια του Matsuda.

"Light-kun,...γιατί...;" ήταν τα τελευταία λόγια του πριν γείρει το κεφάλι του στο πάτωμα νεκρός

Τον καημένο τον Matsuda...Πίστευε σ' εμένα μέχρι την τελευταία του πνοή. Σχεδόν έχω τύψεις που τον σκότωσα...Αλλά προκειμένου να ανθίσει μια νέα εποχή, γνωρίζω καλά ότι οι θυσίες είναι αναπόφευκτες, άρα απαραίτητες.

Οι μόνοι ζωντανοί στην αποθήκη πλέον ήμασταν εγώ, ο Mikami και ο Near. Ο τελευταίος δεν είδα να αισθάνεται ιδιαίτερη λύπη όταν έγινε μάρτυρας του θανάτου των μελών της ομάδας του μπροστά στα μάτια του. Σίγουρα πάντως ήταν τρομαγμένος. Παρόλο που έκανε τα αδύνατα δυνατά για να αποφύγει να εκδηλώσει τον φόβο του.

Αυτό είναι καλό. Θέλω να είναι τόσο φοβισμένος που να ψάχνει μέρος να κρυφτεί!

Για μερικά δευτερόλεπτα ανάμεσα στους τρεις μας επικρατούσε νεκρική σιωπή. Δεν θα την έσπαγα εγώ. Περίμενα υπομονετικά να δω την αντίδραση του Near.

"...Τι έχεις κάνει, Light Yagami;" ρώτησε χαμηλόφωνα τελικά

Διέκρινα φόβο στην εκνευριστική φωνή του. Αποφάσισα ότι από 'δω και πέρα, μόνο με τέτοιο φοβισμένο τόνο θέλω να μου μιλάει.

Ένας Νέος ΚόσμοςWhere stories live. Discover now