Interviu #3

79 3 2
                                    

De vorbă cu imagination101_.

Interviu luat de M0rphy.

1. Cum te-ai descrie în câteva cuvinte?

Păi, energică și mereu cu zâmbetul pe buze, aș spune. Sunt o fire vulcanică, însă atunci când este nevoie. De obicei sunt calmă, și foarte, foarte romantică.

2. Cum vezi tu acea stare de amor?

Îmi place foarte mult dragostea. Iubesc dragostea. Cred că, atunci când ești îndrăgostit, totul se învârte în jurul acelei persoane, și asta este minunat. Știi că ai pe cineva care se gândește la tine, care te iubește și care vrea să te protejeze mereu.

3. Crezi că în zilele noastre oamenii mai sunt capabili de a iubi cu adevărat?

Desigur, însă, părerea mea, foarte rar. Acum totul este despre bani, competiție și înșelăciune. Poți găsi, desigur, un băiat/ o fată cumsecade, care să te iubească necondiționat, dar pentru asta trebuie să ai parte și de nesimțiți.

4. Ce părere ai despre existenţa unui „rău necesar"? Crezi că e nevoie de rău pentru a exista binele? Sau sunt independente una de cealaltă?

Cred că viața, în general, se bazează pe trădare, deoarece amintirile urâte și înfricoșătoare te ridică, aducându-te unde ai vrut, chiar dacă ai trecut prin multe pentru asta. După părerea mea, binele este același rău, deoarece noi nu putem defini binele sau răul. Spre exemplu, când avem cinci ani și ne supărăm pe mami că nu ne lasă să mâncăm o bomboană, credem că este rea, și nu ne iubește, dar cu timpul ne dăm seama că doar a avut grijă de sănătatea noastră.

5. Ce te motivează să te ridici din pat dimineaţa?

Păi, sincer vorbind, eu și trezitul dimineața suntem doi poli opuși. Ceea ce mă motivează totuși s-o fac, este că fiecare zi devine automat mai bună dacă te trezești dimineața. De astfel, și ideea că trebuie să merg la cursuri, să studiez pentru a avea o carieră bună, de care eu și de asemenea copii mei să se mândrească. Cred că, când voi fi mamă, voi face orice ca copii mei să se trezească de dimineață, deci trebuie și eu să fac același lucru.

6. Ce te inspiră în crearea poveștilor tale? Si tot în sfera literară, care sunt autorii tăi preferaţi?

Păi, inspirația nu-mi vine din ceva anume. Pot zice muzica, însă, în cele mai multe cazuri, doar îmi vine. Autoarea mea preferată este Colleen Hoover, din toate motivele existente. Știe cum să exprime sentimentele pe care le trăiesc personajele, și te face să îndrăgești cartea din prima pagină citită. De pe watt, nu aș zice că am pe cineva preferat, deoarece nu prea citesc acum.

7. Unde te vezi peste zece ani?

Cred că în Spania, cu o familie mare, sau în Anglia. Dar, poate, și aici, cine știe?

8. Care este cel mai mare regret al tău?

Nu prea am regrete, și acum, sincer, nu-mi vine nici unul în minte. Regret că nu mi-am dat seama de prieteniile sau persoanele toxice din viața mea de la început.

9. Dar cea mai mare teamă?

De întuneric, gândaci, și clovni - îi urăsc. Dar, cea mai mare teamă a mea este să pierd oamenii apropiați, și desigur, pe mine.

10. Ce mesaj ai pentru utilizatorii Watt?

Păi, în primul rând, fiți voi însuși și ignorați părerile sau comentariile rele, deoarece nu se merită. Publică o carte, mergi înainte, și fii mândru de tine. Însă, dacă începi, nu te lăsa, pentru că e lipsă de respect pentru ce ai început. Fiți mai buni, și distrugeți dependența de a fi primul și de a jigni oameni, doar pentru a demonstra că ești „cool". Tratați oamenii cu bunătate, și veți primi bunătate înapoi.

Plata: follow grupului.

Mi-a făcut plăcere să vorbim :). 

 

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.
InterviuriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum