Interviu #2

101 3 0
                                    

just_Destiny80

just_Destiny80

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

INTERVIU

1.Cum te-ai descrie în maxim 5 rânduri?

Sunt o persoană sinceră, prietenoasă și mereu dornică să afle lucruri noi. Sunt o fire mereu deschisă, aventurieră și glumeață.


2.De ce ai ales să te înscrii pe această platformă?

Având în vedere că iubesc să citesc și să scriu, am hotărât că este o alegere bună pentru a mă forma ca scriitoare, dar și pentru a descoperi noi cărți, realizate de autori creativi de peste tot.


3.Consideri că scrisul și cititul au devenit o pasiune pentru tine?

Mereu cartea mi-a fost alături. Cititul și scrisul sunt cele mai mari pasiuni ale mele.


4.Care este scriitorul tău/scriitoarea ta preferată și de ce?

O ador pe J.K.Rowling. Mi-a deschis caea spre magie. Altă autoare este Suzanne Collins, care m-a învățat ce este curajul, loialitatea și cel mai important, ce putere are sacrificiul.


5.Care sunt cele mai bune 5 cărți citite de tine de pe Wattpad? Dar publicate?

De pe Wattpad, pot spune că m-au impresionat „Kora Lupin", „Ryan Potter", „Imperiul stelei însângerate", „Casa Sinilor de Piatră" și „Grădinile din Ravenswood". Cărți publicae pe care le îndrăgesc sunt „Harry Potter", „Jocurile Foamei", „Prizonierul B-3087", „Elias și Spioana Cărturarilor„ și „Moromeții".


6.Ca și scriitoare/scriitor, care este sursa ta de inspirație, iar ca și cititor/cititoare, care a fost prima carte care te-a impresionat în mod deosebit?

Îmi găsesc inspirația de cele mai multe ori în muzică, dar nu pot nega că o găsesc și în natură și istorie. Valorific la maxim orice sursă de inspirație posibilă. Ca și cititoare, am rămas impresionată, pentru prima dată, de „Harry Potter". Ce-i drept, e cartea care mi-a înseninat copilăria și adolescența.


7. Dacă ai avea ocazia să publici o lucrare, ai face-o? De ce?

InterviuriUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum