2

152 1 11
                                    

Sınıfa eski sevgilim Alper girdi.
"LEİLA KİM BU ÇOCUK?!"
"Of alpr yha snne bz ayrldk tmmı"
Yusuf çok sinirlenmişti
"SEN KİME BAĞIRIYOSUN LAN"
"LEİLAYA BAĞIRIYORUM VAR MI"
"VAR" diye bağırdıktan sonra Yusuf alpere kafa attı. Alperin kolu çıkmıştı.
Okula çıkıkçı çağırdılar alper düzeldi sonra da alper yusufa tekme attı yusuf tekmeyi tutup alperi havaya kaldırıp halat sallayan kovboy gibi salladı.
"SEN NASIL BENİM OLANA BAĞIRIRSIN ULAN"
Yanlış mı duymuştum yoksa yusuf benim mi demişti yayayyayay. Neyse ciddi olmalıydım
"Sen kime benim diyosun yha" dedim
"Yalan mı kızım benimsin" dedi
"Seninim tabi şapşaaal" diyip kollarına atladım ve herkes alkışladı. O sırada okulumuza il milli eğitim müdürü gelmişti yusufla bizi görünce "ne tatlı bir çift çok yakışıyolar" diyip okula -yılın en iyi çiftini barındıran okul- ödülünü verdi.
Okul bitti eve gittik ama annem evde yoktu. Not vardı. Şey yazıyordu "Kızım işimiz çıktı 2 ay yokuz. Sen yeni komşumuz yusuflarda kal ya da yusuf seninle kalsın yalnız kalma korkarsın"
Yusufa baktım ve "aslında bizim evde ders çalılamayız sanki yaa" diyip güldü. tAnrım çok güzel gülüyordu vicdansız. Yusuf eşyalarını alıp bize geldi. Akşam olmuştu. Işıklar gitti yusuf odasındaydı. Ve banyodan bir tıkırtı geldi. "YUSUUUUUF BURAYA GEL AŞKIM ÇOK KORKUYORUUUUUUM" Yusuf koşarak geldi "noldu aşkım" dedi. "Banyoda biri vaaaar"
Yusuf banyoya ilerledi ben de arkasındaydım. Kapıyı açtı ve alperle göz göze geldi. Havalandırmadan girmiş hayvan. Ama o an gözüme çok yakışıklı göründü.
"Ben geldim sevgilim" dedi alper.
"NE SEVGİLİSİ ULAN NE SEVGİLİSİ"
Alper beni kolumdan tutup havalandırmaya soktu ve anında kendi de girip havalandırmayı kapattı. Yusuf çok sinirlenmişti ben de öyle. Alper beni dışarıya çıkardı. Yusuf da koşarak dışarıya çıkmıştı. Alper beni tam motora bindirecekken yusuf yetişti ve ayağını egzoza soktu motor bozuldu.
Tam o sıradaaaaa

Ela Gözlü Gamzelim[REYNMEN]Where stories live. Discover now