Deel 4 :)

97 2 4
                                    

Het is Niels. Ik kijk hem aan en zie nu pas hoe knap die is. Hij zegt "je blef zolang onder water eater, dus dacht dat het niet goed ging" "dankjewel" dan roept Ian "heeyy tortelduifjes komen jullie nog?" Niels werpt hem boze blikken terwijl we naar ze toe zwemmen. Ik vraag wat we gaan doen. "Lummelen!" Zegt Jannes. "Wie is hem?" Zegt Max. "Shot not!" Zeggen ze alle 4 tegelijk. "Anouk is hem!" Zegt Ian. Ik ga in ht midden staan en na een laar minuetn heb ik hem en is Jannes hem en zo spelen we door tot de zon onder gaat en we er uit gaan.

We gaan op de handdoeken zitten en Niels komt naast mij zitten. "Mooi is het he?" Zegt hij. Ik knik en kijk dan op zij. "Wil je mee luisteren?" Vraagt Niels lief en gaat wat dichterbij zitten. Ik knik. Niels geeft mij een oortje en zet wat muziek op. Ik ga tegen Niels aan zitten en leg mijn hoofd op zijn schouder. Niels vindt het prima en leunt met zijn hoofd een soort van op mijne. We blijven zo zitten tot de zon onder gaat. Ian komt aan lopen en laat ons wat foto's zien die z ehebben gemaakt. Je ziet de zon die onder gaat en ons zitten. "Mooie foto's" zeg ik. Niels knikt. "Zullen we terug gaan naar de kamers?" Vraagt Max. We stemmen allemaal toe en pakken inze spullen. Ik trek mijn jurkje weer aan en samen lopen we naar het hotel. Ik en Niels nemen afscheid van de andere en lopen naar onze kamer.

Niels opent de deur en zegt met chique stem "dames voor" "dank u" zegt ik chique terug. We lachen allebei. Ik pak wat kleding en stap onder de douche.ik was mijn haar en mezelf. Ik zet de douche uit en kleed mij aan, een hempje met kort spijkerbroekje. Niet te moeilijk dus, ik loop de badkamer uit en Niels gaa er in, ik hoor de douch aan gaan en wat later weer uit. Ik lig op het bed en check mn social media. Niels is klaar en loopt de douche uit. Ik loop terug en kam me haar. Niels komt naast me staan en doet zijn haar in model. We lopen naar beneden naar het eten. We gaan bij Max Ian en Jannes zitten en eten wat. "Zullen we vanavond iets doen?" Vraagt Jannes. "Ja kan" zegt Niels. Ik kijk uit het raam. De maan schijnt en de sterren zie je mooi. "Anouk?" Hoor ik. "Huh?" En ik kijk op naar de jongens. "Of het oké dat we vanavond doen durf en de waarheid gasn doen met zijn alle in onze kamer?" "Ja isgoed" "oké we komen over ene urrtje ongeveer" zeggen ze en we knikken. We lopen de eetzaal uit elk naar onze kamers.

Met ene uurtje staan ze hier. We laten ze binnen en gaan op de grond zitten. Het spel begint met simpele vragen als "heb je huisdieren" en die standaart shit en domme opdrachten. "Jannes" zegt Max. 'Klop bij de kamer hier naast aan, ren naar binnen pak een bh en ren terug hier heen" zegt Max. Ew. Vieze kinderen. Jannes staat op en rent later met een bh hier heen. Ik hoor de meiden gillen. Jannes gooit hem naar mij. "Ew Jannes!" Roep ik. "Wat je draagt er zelf toch ook 1?" Zegt Jannes en haalt zijn schouders op. Ew. Alsnog ew. T is gewoon vies. Met ene rood hoofd loop ik naar de deur. "Jannes, de met krullen" zeg ik tegen de meisjes en laat ze binnen. "ANOUK" gilt Jannes ik loop terug en zie een staartje in zijn haar. Max, Ian en Niels gaan stuk en al snel hou ik het ook niet meer. Oh my god dit is geweldig. "JE KRIJGT PAYBACK" roept ie. Ik zucht even. We gaan verder na dat ik stiekem een foto van Jannes heb gemaakt. Hij haalt zijn staartje eruit en we gaan door. "Anouk hoeveel vriendjes heb jij al gehad?" "1.." zeg ik. "1 maar?!" Vraagt Ian verbaasd. "Hij ging vreemd en sindsdien heb ik geen relaties meer genomen... bang weer gebroken te worden" zeg ik zacht. "Oh sorry" zeggen ze. Ik haal even me schouders op en we gaan door. "Ga bij Niels op schoot zitten voor de rest van het spel" zegt Jannes grijnzend. Oke.. me oayback gehad.. "jannes!" Zeg ik boos. Ik kijk Niels vragen aand en hij knikt even. Ik ga bij Niels op schoot zitten en na een tijdje moet Niels zijn armen om me heen leggen. Hij doet het en legt zijn hoofd op mijn schouder.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 13, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

How can i love you?Where stories live. Discover now