20-Cisimlenme Dersleri

6.3K 545 126
                                    

Bölüme bol bol yorum gelirse bugün bir bölüm daha atacağım muhtemelen. Aşağıya da sarışın Fifi'yle kızıl Fifi'nin giflerini bırakıyorum. İyi okumalar.

 İyi okumalar

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

★

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hogwarts'a dönmelerinin ertesi sabahı ikinci dönem altıncı sınıflar için oldukça hoş bir sürprizle başladı: Gece ortak salon panolarına kocaman bir tabela iğnelenmişti.

CİSİMLENME DERSLERİ

Eğer on yedi yaşındaysanız ya da önümüzdeki Ağustos'un 31'inden önce on yedi yaşınıza basacaksanız, Sihir Bakanlığı Cisimlenme eğitimcisinden on iki hafta sürecek olan Cisimlenme Dersleri alma hakkınız var. Eğer buna katılmak istiyorsanız, lütfen alt tarafı imzalayın. Ücreti: 12 Galleon.

Fiona ilanın önünde itişip kakışan ve sırayla isimlerini üste yazmaya çalışan topluluğa katıldı. Ve tam bu itiş kakışın içinde sertçe itilip yere düşecekken bir kol beline dolanıp onu göğsüne doğru çekti.

"Kalabalık dağılana kadar beklemek daha mantıklı olurdu değil mi?"

"Ben..." diye mırıldandı Fiona, Ron'un kendisini tutuş şekli karşısında afallamıştı. Sevgili rolü yapmaya karar verdikleri zaman aralarındaki ilişkinin değişeceğini hiç düşünmemişti ama basbayağı değişmişti işte. Eskiden olsa Ron'un kendisini bu şekilde tutmayacağından emindi. En fazla yere yapışmaması için kolunu tutardı o kadar. "Sonra unutuyorum."

Cümlesini anca Ron'la birlikte panoya ulaştıklarında tamamlamayı başarırken Ron kuş tüyü kalemini ona uzattı. Fiona da kalemi ondan alıp imzalanması gereken yeri imzaladıktan sonra kalemi geriye ona verdi.

"Harry nerede?" diye sordu Fiona, Ron da imzasını attıktan sonra kalabalıktan uzaklaşırlarken.

"Yatakhanede. Gelir birazdan."

"Niye birlikte inmediniz ki?"

"Cisimlenme eğlenceli olacak değil mi?" diye sordu Ron sorusuna cevap vermek yerine ve Fiona bir şey söylemeden önce duraksadı.

İMPOSSİBLE 【DEVAM ETMEYECEK】Where stories live. Discover now