RP

378 3 413
                                    

Have fun! (Plaats een comment met de naam van je oc en eventuele scenario.)

Mensen, reageer ook op elkaar! Als je ziet dat jij en een ander hetzelfde scenario willen rpen enzo, ga dan met diegene ;)

Scenario's voor als je geen inspiration hebt:

- Person A zit in de bus naast person B. Person A begint na een kwartiertje een gesprek met person B, waarna person B fronsend opkijkt. 'Je hoort me niet te kunnen zien.'

- Er is een prachtig standbeeld van Person A met uitgestoken hand. Het standbeeld is wereldberoemd en de legende is dan ook dat als het standbeeld hand in hand staat met zijn/haar soulmate het tot leven komt.
Veel mensen nemen voor de grap een foto met het standbeeld als ze hand in hand staan.

Een selfie later staat Person B met een heel verwarde Person A in zijn/haar armen.

- De koning stuurt person A, zijn beste ridder, om person B, de prins(ses) te redden uit een groep barbaren. Het probleem is alleen, person B wil niet mee terug.

- Er is een zombie Apocalypse en person A is gebeten, maar doet er alles aan om het te verbergen voor person B.

- Person A en B staan samen in de lift. Person A kent person B niet en er hangt een ongemakkelijke stilte. Opeens drukt person B op de stop knop van de lift. 'Je bent vast benieuwd waarom je hier bent.' Zegt hij/zij.

- Wanneer je in dezelfde ruimte bent als je soulmate verschijnt er op je pols wat je soulmate als eerst over je dacht. Person A trekt zijn/haar jas aan in de garderobe van een theater. Person B staat wat verderop in de schaduw. Er verschijnt op Person A's pols: "Doelwit in zicht"

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 09, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bored? Not anymore ~ A RPWhere stories live. Discover now