47.BÖLÜM

5.9K 1K 800
                                    

Bölüm  AdemPolat491 'e   geliyor.

İYİ OKUMALAR...

🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

" Cin oldunda adam mı çarpıyorsun lan deve  ! Doktor yavaş yavaş anlatın yaşananları dedi , özelliklede o yılanla kağıt üzerinde olan evlilik olayını. "

" Ben detaylara takılmam Mehmet Miran , sonuç odaklıyımdır. Boşadın mı benim gül gibi kaynanamı boşadın , bastın mı o mezarında ters dönesiceye nikahı bastın . "

" Su duyacak şimdi Elif'im. "

" Aaa gerçekleri bilmek Elif anneminde hakkı. Ya oyunu benim kurallarıma göre oyanarız . Ya da ben bu oyunu bozarım."

Mehmet ve Bedirhan fısıldayarak konuşadursun Botan her zamanki sakin tutumuyla Elif teysesiyle kucaklaşmış ve kısa süren bir sohbete başlamıştı. O günden sonra Elif iki gece daha hastanede gözlem altında tutulmuş ve taburcu edilmişti. Elif'in psikolojisini olumsuz etkileyecek her şeyden kaçınan Mehmet karısını kayınpederi Ahmet beyin evine yerleştirmiş ve kendi evlerini ederinin yarı fiyatına ellerinden çıkarmıştı. Evi sattıktan üç gün sonrada geniş bir bahçe üzerindeki eski müstakil evlerinin yerine küçük şirin bir apartman dairesi almıştı . Ev için gerekli alış verişi ise kızların yardımıyla internet üzerinden yapmıştı Elif. Düğün telaşından sonra yeni evlerine yerleşeceklerdi.

Hastaneden taburcu oldukları gün Zümra ve Bedirhan'ın kaçtıklarını ve kısa süre sonra düğünleri olacağını öğrenen kadın, kızını gelinlikle görebileceği için mutluydu. Mehmet  Ahmet babasınında desteğiyle  Zümra'nın çeyizi , takıları ve yatak odası için üzerine düşen ne varsa layığıyla yerine getirmişti.  Kaçan kıza çeyiz düzüyor , birde düğününe gideceklermiş diyen çirkin diller ise hasetlik denen çukurda debeleniyordu.

Herkes tatlı bir telaş içinde elinden geleni yapmaya çalışırken Baran ve Karan  annelerini yeniden kaybedeceklerinden korktukları için etrafından bir saniye ayrılmıyorlardı.

Akşam ezanının okunmasının hemen ardından çalan kapıyla ayağa fırladı Karan, kapıyı açtığında Bedirhan , Zümra ve Zühre sırayla içeri girmişti. İki küçük çocuk Bedirhan'a resmen hayrandılar. Bu devasa adamı BEDMAN ilan etmişlerdi hatta. İki kardeş aynı anda Bedirhan abilerinin sırtına tırmanırken Zühre ve Zümra da aldıklarını annelerine göstermeye başlamışlardı.

Elif Zümra'nın heyecanla kutusundan çıkardığı zarif gelinliğe dolu gözlerle bakarken yeniden kapının sesi ulaştı ev halkının kulaklarına. Kapıyı açmak için ayaklanan Zühre'yi durduran Bedo, sırtındaki iki kardeş ile doğruldu yerden.  Birkaç koca adımda arşınladığı salonu geçerek kapıyı açtı ve gördüğü kişiyle sırıtışı tüm yüzünü kapladı." Hayırdır Mehmet Miran ne işin var akşamın bu vaktinde benim anamın evinde ?"

Tüm gün evlerinin boya badana işleri ile uğraşan  adam yorgunluktan ayakta duramıyordu ve " Bok işim var deve çekil şurdan ." dedi sinirle.

" Aaa oldu mu şimdi Mehmet babacığım. Çok çirkin konuştun, öyle değil mi kartal yavruları ?" Diyen genç adama destek gecikmemişti.

" Evet BEDMAN babam çok çirkin konuştu basalım ağzına isotu..."diyen çocukların sesindeki coşku kötü günlerin geride kaldığının ispatı gibiydi.

" Lan iki dingiller siz kimin tarafındasınız ? Benim mi yoksa şu sırığın mı ?" diyen babalarını, " Tabiki BEDMAN' in tarafındayız , görmüyor musun ikimizi birden uçurabiliyor. Malum biz ikiziz ayrılmamamız lazım ." diyerek cevaplayan iki çocuk neşeyle kıkırdadılar.

SANA YENİLDİM (KİTAP)Where stories live. Discover now