𝐂𝐡𝐚𝐩𝐭𝐞𝐫 𝟑

161 15 122
                                    

====✵====

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

========

Violet

Başım o kadar çok ağrıyordu ki gözyaşlarımın yanaklarıma doğru yol almaya başladığını ancak fark edebilmiştim. Çekmecelerimi açıp her yeri bir ağrı kesici bulmak umuduyla dağıtırken odamın darmadağınık olması umurumda bile değildi.

Son bir haftayı özetlemek gerekirse tamamıyla cehennemdi. Okuldan kaçmaya başlamıştım, uyuyamıyordum, vücudumun sıcaklığı sürekli değişiyordu ve lanet olası beynimin zonklamasından kurtulamıyordum. Eskiden yaptığım gibi sanal dünyada yaşamak ve arkadaşlarım ile konuşmak beni rahatlatmıyor, tam tersi nedenini bilmediğim bir şekilde beni fazlasıyla geriyordu. Üstelik yataktan çıkamıyordum bile. Anne ve babamın burada olmaması iyiydi, benim nasıl olduğum hakkında zerre ilgilenmeseler bile en azından bütün hafta odamdan dışarı adım atmadığımı bilmiyorlardı.

Diego bana asılmaya ara vermiş, sürekli iyi miyim diye kontrol etmeye başlamıştı. Sinir bozucuydu. Ona cevap verebileceğim ne vardı ki? Ben de sürekli merak etmemesi için iyi olduğumu söylemeyi bırakıp ona cevap vermemeye başlamıştım.

Nihayet ağrı kesicileri bulduğumda iki tanesini ağzıma atıp tekrar yatağıma döndüm ve bütün gün elime bile almadığım telefonuma göz attım. Bildirimlerle dolmuştu ve tahmin ettiğim gibi yine tartışıyorlardı. Birkaç gündür zaten hepimiz birbirimize sinirlenmekle meşguldük.

@motherofdragons: Beni dinle Diego.

Gördüklerimiz gerçek ise, ise diyorum çünkü çoğumuz böyle bir şeyin olmadığının farkındayız, gerçekten her şeyi bırakıp tanımadığımız bir adama inanmak mı istiyorsun? Ne ile uğraştığımızı bilmiyorsun bile. Adam bizimle dalga geçiyor olabilir. Manyak bile olabilir.

@noobmaster69: Niye hep sen haklı olmak zorundasın ki?

Rhodes manyak biri değil.

@viktorromanoff: Bunu bilemezsin.

@peterparker: Dostum, bu konudan nefret etsem bile söylemem gerekiyor, daha kendi başıma doğru düzgün yıkanamıyorum bile, gerçekten sırf adamın biri bize seçilmiş kişi olduğumuzu söylediği için tek başıma bir adada sağ kalmamı mı bekliyorsun?

@noobmaster69: Yalnız başına olmayacaksın sevgili Lous'im

Hepimiz orada olacağız. Hadi ama, hangimiz monoton hayatlarımıza ara verip kurgusal bir dünyaya atlamak istemez ki?

@motherofdragons: Kimse.

Bunu kimse istemiyor.

@mrspadfoot: Ben isterdim.

𝐆𝐄𝐍𝐄𝐒𝐈𝐒Where stories live. Discover now