Informatie

13 2 0
                                    

Er zijn een paar dingen die ik nog moet vertellen voordat ik mijn ideeën ga delen (:

1. Ik wil credit - Scrijf in de beschrijving ofzo van het verhaal mijn gebruikersnaam (_Jamlessmin_) en dat je het idee van mij hebt (Dat zou fijn zijn want het zijn wel mijn ideeën ❤)

2. Zeg tegen mij dat je mijn idee gaat gebruiken - Ik ben namelijk heel benieuwd hoe mijn idee gebruikt word en wat voor fanfic ervan gemaakt word. Ik vind fanfiction's lezen namelijk super leuk!

3. Je hoeft niet persé dezelfde personen te gebruiken - Ik geef ideeën voor ff's maar stel dat ik (bijvoorbeeld) Yoongi als hoofdpersoon heb dan kan je dat natuurlijk veranderen naar Namjoon of Hobi ofzo 👍🏻

4. Ik kan de omslag voor je maken - Voor elk boek maak ik ook een omslag. Mijn naam staat er wel op en het liefst gebruik je die (dat is niet verplicht). Je kan me ook dm'en (mijn social media staat daar beneden 👇) en zeggen wat voor omslag je wilt.

5. Helemaal onderaan de uitleg van mijn idee, vind je zo iets:

Gebruikt: ❎/✅

Dat geeft aan of mijn idee al een keer gebruikt is of niet (daarom vind ik het ook fijn dat je aangeeft of je mijn idee gaat gebruiken of niet).

Vragen? Stuur me een bericht via:
Instagram: _kawaiimilktae_
Twitter: Kawaiimilktae_

Vragen? Stuur me een bericht via:Instagram: _kawaiimilktae_ Twitter: Kawaiimilktae_

К сожалению, это изображение не соответствует нашим правилам. Чтобы продолжить публикацию, пожалуйста, удалите изображение или загрузите другое.


Byee love ya'll ☁️🖤

BTS FF ideas ☆Место, где живут истории. Откройте их для себя