MayleneHunt

281 25 21
                                    

Lieve MayleneHunt , ik wil je graag bedanken voor je tijd en voor alle antwoorden die je hebt gegeven. Daarmee heb ik namelijk dit hoofdstuk kunnen maken!

Trigger warning: ~

Allereerst een paar vragen over wattpad:

Hoe ben je begonnen met wattpad?
Een vriendin raadde me het zeven jaar geleden aan om erop te lezen. Ik vond het niks aan, verwijderde de app en toen ik een aantal jaar later wilde schrijven ben ik er weer op begonnen.

Zou je zelf zeggen dat je bekend bent op wattpad en waarom wel of niet?
Ehm... nee, denk ik. Ik vind het een lastige vraag, want veel mensen hebben mijn naam wel voorbij zien komen, denk ik, maar echt "bekend" zijn op wattpad is misschien helemaal niet mogelijk. Het blijft natuurlijk een netwerk aan mensen en het is niet echt een groot publiek punt zoals televisie.

Kun je wat vertellen over je boek: Room 301?
Room 301 is volgens mij een van de meest populaire boeken van mij, maar niet de beste denk ik. Het is een jeugdthriller. Het gaat over een klas in lokaal 301, die de lezer volgt. De school wordt overgenomen door een terrorist en gedurende deze gijzeling volg je iedereen in dat lokaal. Je leert de karakters beter kennen en de relaties groeien tussen hen. Het zit vol spanning en onverwachte wendingen.

Weer over Room 301: Hoe ben je op het idee gekomen?
Dat was zeven jaar terug, toen ik een keer naar school liep. Ik zag toen alle zonweringsschermen dichtzitten en vroeg me toen af: wat zou er gebeuren als we opgesloten zouden zitten. En zo schreef ik de eerste versie van Room 301.
Het was weliswaar heel slecht maar na een stuk of acht herschrijvingen komen we eindelijk ergens.
Karakters veranderden, er kwam meer dimensie in en uiteindelijk zit het op het niveau ongeveer waar het nu zit.

Persoonlijke leven:
Maylene heeft net zoals wij allemaal een leven buiten wattpad. In het schuingedrukte stukje staan haar gedachtes over zichzelf.
Ik ben eerlijk en ik probeer op anderen te letten. Eigenlijk kan ik helemaal niet tegen kritiek, maar ik probeer wel altijd alles te relativeren. Als ik vrienden maak, zal ik voor ze zorgen. Ik ga niet voor oppervlakkige gesprekken. Ik ben spiritueel, maar ook een zoutzak wat betreft sport.
Artistiek ben ik redelijk sterk. Ik speel al 15 jaar piano, ik teken soms, ik schrijf en af en toe zing ik ook.
Grappig ben ik niet, maar blijkbaar vinden anderen dat wel en ik ontken dat ik talent heb.
Dat ben ik ongeveer in een notendop.
Als ik mij voor het eerst zou zien zou ik waarschijnlijk iets denken van: 'Die is onzeker,' of 'zij is ander.'
Als ik mezelf voor het eerst zou spreken zou ik zeggen: 'die is raar.'

Mental Health ~
Tijdens haar depressie heeft Maylene veel geschreven over mental health. (Dat betekent eigenlijk gewoon Geestelijke Gezondheid.) Veel van haar boeken gaan hierover. Net zoals het boek Vijf, wat ze persoonlijk haar beste boek vindt.
Haar mening is dat er te weinig tegen gedaan wordt en het geen taboe hoort te zijn. Met mijn boeken wil ik dat de lezer bedenkt dat hij er gewoon over mag praten.

Depressie en selfharmgedrag ~
Mijn depressie en selfharmgedrag is het meest heftig. Dat heeft vijf jaar geduurd en ik denk dat ik er nu zo'n beetje eindelijk uitkom. Dit heeft meerdere oorzaken gehad, maar ik weet niet precies wat het is.

Verder nog
De lievelingsdieren van Maylene zijn de wolf en het hert. Een huisdier heeft ze soort van. Haar ouders hebben een kat, zelf heeft ze alleen planten. Ook heeft ze een gruwelijke hekel aan feestjes, ze zit liever thuis in rust en vrede met een laptop op schoot lachend om dingen die niet grappig zijn.
Als laatste heeft ze als lievelingseten pasta, dat ze veel te veel eet.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 28, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Beroemd op WattpadWhere stories live. Discover now