Hey! Leuk dat je op mijn profiel kijkt. Mijn naam is Maylene en ik ben een creatieve jongvolwassene. Ik ben Nederlands en op de internationale vrouwendag geboren. 
Ik publiceer onder de naam Miriam de Vries, maar hier ben ik Maylene. Je mag me op beide namen aanspreken.
Creativiteit is iets wat erg goed bij me past. Ik teken zo af en toe en ik lees ook wel eens, maar ik houd me het meeste bezig met schrijven en piano spelen. Ik schrijf nu ruim vier jaar en ik speel al 15 jaar piano.
Ik schrijf het meeste in YA, maar ik ben niet bang om nieuwe dingen uit te proberen en mezelf uit te dagen. Ik houd van spanning en een vleugje liefde en drama. De meeste verhalen zullen dit ook bevatten.
Mijn verhalen zijn vaak realistisch. Niet altijd, maar mijn latere werken vaak wel. Ik wil graag mensen bewust maken van dingen die soms taboe zijn of gewoon niet bekend.
Ik ben een dromer. Met mijn boeken wil ik de wereld een heel klein beetje veranderen, zodat hij iets mooier wordt, elke keer.

Mijn specialiteit is lezers laten huilen. Ik schrijf dan ook graag emotionele boeken, omdat mij dat heel erg aanspreekt en ik daardoor alles los kan laten.

Momenteel besteed ik erg veel aandacht aan Mental Health. Momenteel studeer ik niet, maar dat ga ik wel weer doen. Ik heb vier maanden Social Work gestudeerd, maar ik begin nu opnieuw. Ik ga een cultuurstudie doen. Vraag me maar welke.

Om hulp vragen, maakt je niet zwakker, juist sterker.
Niet oké is ook oké.

Ik mag dan wel heel veel volgers hebben, ik ben en wil geen afstandelijk "bekend" persoon zijn. Iedere vriend, volger, lezer of wie dan ook is belangrijk voor me. Stuur me gerust een berichtje. Ik reageer eigenlijk altijd terug.

Ik heb heel veel leesboeken, neem gerust een kijkje, voor ieder wat wils!

Oorverdovende Stilte is nu te koop in alle Nederlandse en Belgische boekwinkels (niet in de schappen) of je kan hem bestellen via mijn website.

❝𝘛𝘩𝘦 𝘮𝘢𝘳𝘬𝘴 𝘩𝘶𝘮𝘢𝘯𝘴 𝘭𝘦𝘢𝘷𝘦 𝘢𝘳𝘦 𝘵𝘰𝘰 𝘰𝘧𝘵𝘦𝘯 𝘴𝘤𝘢𝘳𝘴.❞
  • In my head
  • JoinedDecember 27, 2015Last Message
MayleneHunt MayleneHunt 3 hours ago
DuuuuuuuuuusIk ben achter de schermen bezig met een geheim project, zoals jullie misschien wel weten en ik ben super excited voor dit boek. Maar... ik doe het NIET ALLEEN deze keer!Jaja, ik werk sa...
View all Conversations

Stories by ℳ𝒾𝓇𝒾𝒶𝓂 𝒹𝑒 𝒱𝓇𝒾𝑒𝓈
Gespleten wegen by MayleneHunt
Gespleten wegen
Wegen gaan waar ze gaan. Soms kruizen ze, soms gaan ze over elkaar heen en soms gaan ze van elkaar weg. Mijn...
ranking #10 in liefde See all rankings
Vijf by MayleneHunt
Vijf
Lorelei Waters, achttien, tiener, artistiek met een moeilijk verleden had besloten dat het wel goed was. Ze w...
R O O M - The Game by MayleneHunt
R O O M - The Game
Hoop is wat je in leven houdt, vrienden trekken je erdoorheen, maar jij moet het uiteindelijk doen. Wat doe...
ranking #25 in room See all rankings
8 Reading Lists