deel 5 🙋🏻‍♀️

1.3K 64 9
                                    

Pp.Amira :

Ik werd wakker door het zonlicht die in mijn ogen scheen met barsende koppijn .
Ik liet weet tranen vallen na dat ik alles van gisteren terug herinnerde.

JE WORDT UITGEHUWELIJKT .

YA RABBI WRM IK .
Ik hou van amir niet van een wild vreemde, met tranen in mijn ogen liep ik naar de badkamer en deed ik mijn morning routine . Na mijn ochtend routine kleedde ik me snel om in dit :

 Na mijn ochtend routine kleedde ik me snel om in dit :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ik kwam beneden en zag mijn ouders en zusje ontbijten . Shab el ghair (goede morgen ) zei men moeder . Ik ging niet eens antwoorden . Opeens kreeg ik een lap van men vader die begon te schreeuwen tegen mij maar ik luisterde niet eens het enigste wat ik SCHEEUWDE is WRM IK WRM WORD IK UITGEHUWLIJKT WILLEN JULLIE MIJ NIET ALS DOCHTER WAT HEB IK GEDAAN OM DIT TE KRIJGEN BN IK GEEN GOEDE MOSLIMA EEN SCHANDE VOOR DE FAMILIE ? IK SNAP HET NIET MEER JULLIE ZIJN DE SLECHTSTE OUDERS OOIT . Met die woorden liep ik naar mijn kamer en ik pakte een grote sporttas daarin deed ik mijn kleren en met betraande ogen verliet ik het huis van mijn ouders. Reed met mijn auto naar het huis van mijn broer en schoonzus en hun kindje rania ik ben mijn telefoon thuis vergeten dus kon ik hun niet bellen onderweg luisterde ik dit :

UIT HET OOG MAAR NIET UIT HET HART(zie cover)

Aangekomen bij mijn broer ;

Ik klopte op de deur en de deur werd meteen geopend door rania .
ALLO TANTE AMILA zei ze in babytaal.
Hallo schat alles goed.
Ja met lou waalom jij heb lode ogen?
Jha heel goed waar is papa ? En skipte der vraag binnen kom maar .
Ik deed mijn schoenen uit en volgde rania toen ik mijn broer zag keek hij meteen bezorgd en toen toen zag hij mijn sporttas is sprong op hem en gaf hem een knuffel en huilde het uit wat is er zusje? Mama en papa willen me uithuwlijken . KAN NIET WRM!!! Zei hij boos . I..kk we...et h.e...t echt ni..et . Rustig maar zusje je blijft gwn bij mij heb je alles bij van thuis ? Jha allee mijn telefoon niet maar die wil ik niet meer hebben .

Maand later ...

Pp. Amir

met rode ogen zit ik daar dan in de armen van mijn moeder aan het wachten tot amira mij terug belt of bericht want na dat hele uithuwlijk ding is ze niet meer op sociaal media gegaan mijn ouders willen nu dat ik ga trouwen en me ook uithuwlijken omdat ik er kapot van ga elke dag maar weer en zelfs achraf kan niks doen men bf men mattie dit alles voor een meid ik geef zoveel om haar en dan skipt ze mij zei ik mompelde in mezelf opeens kwam men moeder zo vrolijk binnne dat ik zelf een kleine glimlach kreeg van haar lach men moeder is mijn alles mijn dounia (wereld)
De sleutel naar het paradijs ligt onder haar voeten dus daarom is ze men alles ze heeft me 9maanden gedragen en staat dag en nacht voor mij klaar . Weldi (zoon) . jha yemma (mama) . We willen niet meer dat je zo verdietig bent dus ga je trouwen met een mooi meisje lieve ouders dus alles komt weer goed . Mama je weet dat ik alleen van amira hou wrm doe je dit ? Weldi het is voor je best wil je zal van der houden met hart en ziel zei men moeder . Als men moeder iets zegt klopt het altijd dus zal ik het meisje der hand wel gaan vragen zeker ...

Pp. Sehbal

Ik heb aangenomen dat amira nu op een beter plek is bij haar broer ik bn blij voor der dat ze bij der ouders weg is want der ouders breken haar ookal zegt allah swt dat je moet houden en je ouders hoort te gehoorzamen is dit er wel over een kind ga je toch niet zomaar uithuwlijken en al zeker niet een kind zoals amira het is een pracht vn een meid mijn best friend mijn dushi mijn lover mijn alles en nu moet ik haar gebroken zien ik ben afgelopen maand elke week 2 keer gegaan naar mijn meisje en haar gaan troosten haar ouders willen haar nogsteeds uithuwlijken en dat handvraging gebeurt der zaterdag en het is maandag ze gaat er kapot aan ...
het doet zo'n pijn om mijn wederhelft ,mijn steun en mijn askimm❤️ (lieverd) zo te zien. Ookal heb ik het gevoel dat alles uiteindelijk goed zal komen...
ooit...

Pp.Soufiane

Mijn ouders willen mijn zusje uithuwelijken mijn zusje huilt elke dag om haar ze moet verplicht trouwen van mijn ouders zaterdag nu huilt ze niet meer want der tranen zijn op .

amira's perspectief

Diep van binnen ga ik stuk zaterdag moet ik gaan opdagen tijdens mijn handvraging ik zit er zo mee in ik hou alleen van amir ik heb amir niet meer gezien na dat ik ben gaan inwonen bij mijn broer, wat heeft het ook voor zin hij is nu de amir van een ander meisje 😔 trouwens ik woon hier nogsteeds opeens word ik door mijn gedachten gehaalt door mijn nichtje rania ze is 5j oud en ze is een schatje bebe alles sgoed vroeg ik .
Jha tante maar ik wil spelen .
Oke schat dan gaan we spelen
Dit zijn ik en rania samen


 Oke schat dan gaan we spelen Dit zijn ik en rania samen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.



p.p. mohammed (vader amira)

weg ze is weg. gelukkig heeft soufiane haar bij zich genomen. ik wil het niet maar ik kan die famillie toch niet afwijzen net nu alles klaar is. ik zucht fatima huilt iedere dag. ik ook. de woorden die ze zij spooken in mijn hoofd
'BEN IK JULLIE TOT SCHANDE?'
dat is ze niet. maar het moet, en als die jongen haar iets aandoet
is zijn hele stamboom dood 💀

waarom huwelijk je haar dan uit?

weet dat jullie xxl deel verwachtten maar sooooryyyy
Zondag(morgen) handvraging!!!!!
980 woorden

Uitgehuwelijkt aan de juiste ♥️ /voltooid/Where stories live. Discover now