Hetedik fejezet.Újra minden a régi.

406 12 14
                                    

-Jóó nagy time skip-

Russia szemszöge

Eltelt a négy hét, ezalatt sok minden történt. Sokat voltam a barátaimmal, Ameval rengetegetet tudtam foglalkozni. Ahoz képest, hogy milyen hanyag vagyok, egész sokat tanultam és pihentem is. Talán ha úgy nézzünk nem is lesz annyira rossz ez a vissza a suliba 2.0.

Coco szemszöge

Reggeli öt óra lehetett, amikor felébredtem egy nagyobb zajra, vagyis a telefonom zörgésére. Feltápászkodtam és megnéztem mi az.
Érdekes, Némettől jött egy üzenet, tőle sose szoktam kapni. Megnyitottam. Ez állt benne:

Német: Szia Coco, te fent vagy már?

Eléggé furcsállottam ezt a kérdést, de válaszoltam rá.

Coco:Hola? Nem, most keltem :p

Német:Felkeltettelek? Bocs

Coco:Nem baj, úgyis lassan kelnem kell. Deee hogyhogy rám írtál?

Német:A bandával reggel együtt mennénk, és nekem Ame nincs meg messengeren tehát rád írtam

C

oco:Hát.. szerintem mi is megyünk a csapattal. Addig is szia.

Német:Szia!

Visszadobtam a telefont az íróasztalra és lementem reggelizni. Ame már a konyhában volt Ausztráliával együtt.
Odaültem melléjük. Jó reggelt.- Köszöntek szinte szinkronban. Nektek is.-Válaszoltam. Ezután beviharzott a konyhába Canada, egy pohár vízzel a kezében. A NÖVÉNYEK A NÖVÉNYEK!!-Kiáltozta. Mi a baj?-Kérdeztem. A NÖVÉNYEK! KI FOGNAK SZÁRADNI!!-Kaptam meg a bőszavú választ. És ezzel a lendülettel az ablakhoz viharzott. Mi értetlenül néztük ahogy idegbeteg módjára megöntözi a növényeket, majd megkönnyebbülve leül az asztalhoz.
Most mivan mit bámultok?-Kérdezte.
Csak azt, hogy miért öntözöd így a növényeket?-Kérdezte Ausztrália.
Anya ENGEM kért meg és NEM MÁST, hogy öntözze meg a virágokat, és én elfelejtettem. Mért mikor kérték?-Vágott bele Ame. Hát..olyan fél hónapja..-Válaszolta. Jáj...szarügy.-Mondtam, és ezzel a mondattal a beszélgetés abba is maradt. Reggeli után elmentem felöltözni és fogat mosni, majd felvettem a táskám. Lent Ame és Canada már készenlétben vártak odalent. Kimentünk a lakásból, és elindultunk Magyarék háza felé, ugyanis ott gyülekezett a csapat.
Mikor odaértünk már mindenki ott volt. Elindultunk a suliba. A suliban kezdődött a szokásos, Magyar ahogy beért a terembe.!Rögtön! Elkezdte püfölni Romániát egy székkel. Ame és Russ beszélgettek, Japán és Dél-Korea animéket néztek és zenét hallgattak. Én vártam amég a kedves Yogure betolja a pofáját a suliba. Mert neki nem volt kedve a bandával jönni.
10 perc elteltével már az egész osztály a teremben poshadt. Ekkor egy hatalmas kiáltás törte meg a mondhatni átlagosnál "halkabb" osztályunkat. HAHAAA BELENÉZTÉL!! A hang Románia irányából érkezett. Ezt a kiáltást hamar válasz is követte. KUSSHOLJ!-Mondta Magyar kb ilyen hangnemben. Te SZENT SZANDOKÁN mi folyik itt?-Kiáltott fel Mexico. Erre mindenki hangosan nevetni kezdett. EU hirtelen belépett a terembe és úgy az asztalhoz vágta a naplót, hogy az beszakadt. Erre mindenki méghangosabban nevetni kezdett, ügyet sem vetve EU-ra. MARHÁK FIGYELEM!-Mondta kiabálva. Erre az egész osztályban csönd lett. Ma egésznap ENSZ lesz veletek, mert én tovább képzésen leszek. Csak egy kérésem van, azt csináltok amit akartok de a tanárt ne nyírjátok ki kélrek. Halk kuncogás suhant át az egész termen. Na akkor sziasztok!-Folytatta EU, és már ki is lépett az osztályteremből.

Amerika szemszöge

A nap többi része jól telt, kint voltunk az udvaron, és ökörködtünk. Hetedik óra után éppen sétáltunk volna be a folyosóra, de észrevettem egy papírt a lábam alatt heverni, amin ez állt:

Utólagosan is megrendezésre kerül az év eleji bál!

A papír többi részén már nem látszott az írás, mert azt elfelejtettem megemlíteni, hogy egy tócsából halásztam ki a szinte halálraázott papírt. Pff.. biztos lesz róla szó az osztályban. Gondoltam, és kidobtam a lapot. Ez után mindenki hazasietett.
Otthon megcsináltam a házimat, és gondoltam átugrok még gyorsan Russhoz. De ebből végül az lett, hogy este tízkor estem haza.

-Folytatjuk-

Szeevasztok parasztok
Igen..elég sok idő kihagyással készült el ez a rész. De az a lényeg, hogy végre itt van!

(Ui:..ezt a részt régebben elkezdtem aztán valamiért nem folytattam, na mindegy legalább most itt van xd)

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 24, 2020 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

{RusAme} Csak mi ketten.. Where stories live. Discover now