Deel 5

0 0 0
                                    

Laura

Alles word zwart. Laura hoor ik een zachte stem zeggen. Ik probeer mijn ogen te open maar het is te vel licht. Weer probeer ik het. Dit keer lukt het. Brooklyn staat voor me. Ik lig op een bank. Dan zie ik dat ik gewoon in mijn eigen kamer ben. Wat is er gebeurd maar voordat ik dat wil vragen komen de beelden terug. Waar is Rye vraag ik. Hier hoor ik zijn stem zeggen. Ik ga rechtop zitten om hem te zien maar word duizelig. Ik zie dat hij een bloed lip heeft gehad zijn o zo mooie lippen. Stop bedenk ik me. Hij wil je alleen in bed.

Ik kijk in de spiegel, zie een dik gezicht. Ik zucht en probeer het blauwe met make up weg te werken. Wat totaal niet lukt. Ik ga me ziek melden vandaag en blijf de hele dag ik bed. Ik trek mijn broek en shirt weer uit en ga in mijn bed liggen. In mijn ondergoed. Rye heeft sinds gisteren niks meer gezegd. Spijbel jij ook al hoor ik een stem zeggen. Rye staat in de deur opening. Ik zucht en schud mijn hoofd. Ineens worden de dekens van me afgetrokken, hee schreeuw ik. Rye lacht maar stopt al snel met lachen. Hij staart naar mijn lichaam. Zijn vriendelijke ogen veranderen in lust. Ik probeer de deken terug te pakken maar het lukt niet.

Rye

Ze probeer de deken terug te pakken wat niet lukt. Ze heeft zo'n mooi lichaam. Mooie volle billen en borsten. Rye mompelt ze. Ze staat recht voor me. Ik moet me echt inhouden. Mag ik me deken vraagt ze lief. Nee grijns ik. Ze was zo anders toen ik haar wilde zoenen. Maar ze rende weg. Ze is anders dan de andere meisjes. Ik laat de deken vallen. Ze bukt om het op te pakken. Mijn lichaam reageert op haar. Wat niemand voor elkaar krijgt..

Laura

Ik zie iets ontstaan in zijn broek waardoor ik slik. Ik loop gauw weg om me om te kleden. Tjeez ik slaap nooit meer in ondergoed. Ik voel warme handen op mijn heupen waardoor ik schrik. Zijn lippen raken mijn nek. Ik sluit mijn ogen. Dit voelt zo goed. Hij draait me om. Zijn vingers gaan over mijn wang die blauw is. Wie is die jongen vraagt hij zacht. Mijn ex zeg ik zacht naar beneden kijkend. Hij tilt mijn hoofd zacht omhoog. Ik wil je mompelt hij en veranderd weer in de oude Rye.

Ik trek mijn kleren aan. Loop boos langs Rye. Het is klaar Rye ik houd niet van spelletjes roep ik hem nog na. Als ik op school ben aangekomen kijkt iedereen mij aan. Kan je het zien schreeuw ik boos. Ik voel een hand op mijn schouder. Ik draai me boos om. Rye staat er weer eens. Je speelt alleen maar met meisjes schreeuw ik naar hem. Je hebt geen hart, geen gevoel en je zult het nooit krijgen schreeuw ik de tranen lopen over mijn wangen. Ik wil weg lopen. Ik hou van je hoor ik hem zeggen. Waar iedereen bij is. Ik zie Brooklyn en Andy met open mond kijken. Ik blijf staan. Ik speel met mijn nagels. Niet wetend wat te zeggen. Laat me met rust Rye zeg ik en loop weg. Weg van hem.

Ik zit op een muurtje voor me uit te staren. Hoe kan ik van hem houden. Het deed pijn om hem af te wijzen, enorm pijn. Ik hoor voetstappen en niet veel later zit Andy naast mij. Hij is aan het vechten je moet naar hem toe. Hij roept je naam. Ik kijk hem vragend aan. Rye en Carlos. Ik schrik en ren zo hard als ik kan naar hun toe. Er staat een grote groep om hun heen. Rye schreeuw ik. Ze houden meteen op. Hij komt op me af lopen. Als ik goed kijk zie ik tranen over zijn wangen lopen. Ik pak hem beet en knuffel hem hard. Stil maar sus ik hem. Ik voel hem schokken.

WishWhere stories live. Discover now