Deel 4

3 0 0
                                    

Laura

Ik loop naar mijn eigen kamer. Ik ga liggen op bed. Al snel gaat de deur open, Rye komt binnen. Ik zucht. Hier heb ik dus echt geen zin in. Waar waren we gebleven grijnst hij en komt op me af lopen. Nergens zeg ik een tikkeltje geërgerd. Ik ga zitten op mijn bed. Je weet het maar nooit wat hij van plan is. Hij komt voor me staan. Hij leunt zijn handen naast mijn benen op bed. Zijn lippen raken mijn nek. Moet ik me gewoon laten gaan of het tegen houden? Ik sluit mijn ogen en zie beelden van Carlos en mij. De tranen komen in mijn ogen. Hard duw ik Rye van me af. Hij valt daardoor op zijn eigen bed, sorry huil ik en ren naar de badkamer.

Ik kijk in de spiegel. Naar mezelf. Waarom kan ik het niet. Gewoon een keer lol hebben. Ik wil niet zijn lippen bij een ander maar het kan ook niet bij mij. Ik ben verliefd op de badboy. Carlos heeft mijn leven verpest. Ik zucht. Er word dit keer op de deur geklopt. Rye wil ik nu echt even niet zien. Ik schaam me. Ik reageer niet. De deur gaat zacht open. Rye.. Hij kijkt me bezorgd aan. Dat is die nog nooit geweest. De badboy is opeens weg. Ik kijk hem met betraande ogen aan. Het spijt me zegt hij zacht. Ik loop naar hem toe. Ik wil een knuffel. Of hij het door heeft weet ik niet maar hij opent zijn armen. Ik leg mijn hoofd op zijn borst.

Ik zit in de les denkend aan vanochtend. Hij was zo lief opeens. Mieke zwaait voor mijn ogen langs. Ik kijk haar aan. Gaat alles wel goed? Ik knik. Gedachten lach ik. Ze lacht ook, herkenbaar zegt ze. Ik kijk naar Rye die ook naar mij kijkt. Ik slik en kijk gauw naar buiten.

Ik sta bij het vrienden groepje van Mieke. Rye pakt mijn telefoon af. Geef terug zeur ik. Hij rent er mee weg en ik ren hem achterna. Opeens zie ik hem niet meer. De deur gaat naast mijn open en iemand trekt me in een ruimte. Zijn hand op mijn mond. Ik slik opnieuw dit keer van de zenuwen. Stil hoor ik een boze stem zeggen. Carlos.. Wie is die jongen zegt hij en haalt zijn hand van mijn mond. Niemand roep ik uit. Stil roept hij nu ook. Laura ben je daar hoor ik aan de andere kant van de deur. Sonny.. Ik kijk naar Carlos die me waarschuwend aan kijkt. Laura roept Sonny opnieuw. Ook hoor ik de andere jongens roepen. Hier roep ik. Voor dat ik het weet heb ik een vuist tegen mijn hoofd. Carlos sloeg me.. De deur gaat open en Rye staat er. Hij kijkt me met open mond aan waarschijnlijk bloed mijn wenkbrauw ofzo. Rye vliegt uit het niks Carlos aan. Ik voel me duizelig worden. Ik loop wiegend naar Sonny toe. Voor dat ik het weet vangt hij me op. Alles word zwart.

WishWhere stories live. Discover now