Leon & Lio & Lilio & Lionsnea

36 3 0
                                    

En zo gingen er een al een paar namen voorbij. Weer komen er een voor een prachtige jongens en meisjes naar voren om vervolgens weer weg te gaan en dan hoorde ik het volgende:" Lionsnea Yugsu en Leon Vegbyo."

Opeens wordt mijn mond kurkdroog. Dit is het dan...

Voorzichtig sta ik op en vervolg mijn weg naar de man in het midden. In mijn ooghoek zie ik een andere jongen ook deze kant opkomen.

Maar zo verlegen als ik ben, durf ik niet te kijken. Ezsra duwt een klein briefje in mijn hand en doet hetzelfde bij de andere jongen.

Daarna loop ik met een gehitste pas naar buiten. Daar blijf ik wachten tot de jongen ook naar buiten komt.

" Hey.", zegt hij vriendelijk. Zijn mooie lieve kuiltjes maken zijn grijns nog schattiger dan die al is. En zijn diepgroene ogen kijken nieuwsgierig op me neer. En zijn lichtroze lippen hebben een mooie vorm. Hij was ontzettend knap, maar dat waren ze allemaal.

"Hallo.", zeg ik terug. " Zullen we eens beginnen?", vraag ik opgewekt, blij maar o zo zenuwachtig om te vertrekken.

Hij lacht. " Nieuwsgierig zo te zien.", ik knik.

Dan richt ik me op mijn papiertje. Het was de helft van A4 blad en er stonden niet echt heel erg veel dingen op.

Met jeukende handen keek ik naar punt 1.

1. Ga naar de boerderij in Saint- Loups Ville. Ga naar de insectenafdeling :) Pas op dat je niet gezien wordt door het mensenras of je kan meteen al stoppen en naar het apenkot.
Ps: Insecten kruipen lekker overal :P .

" Ho!! Wat een klootzakken!", riep ik verontwaardigd. Leon laat een luide lach horen en keek me aan:" Inderdaad joh! Wil je nog verder of wil je liever naar het apenkot?", grinnikt hij. Ik twijfel voor een second maar daarna knik ik.

" Nee! We gaan verder!", zeg ik lachend. " Zeker weten? Zijn insecten wel iets voor jou?".

Ik wil nett mijn mond opendoen als er twee meisjes de ruimte uit komen en naar ons toe komen.

" Hey! Ik ben Lio, en dit is Lilio!", zegt een van de twee meisjes.

Het meisje dat spreekt heeft een donkere huid met mooi groene ogen. En bloedrode lippen en het meisje dat er naast staat, glimlachend naar ons, heeft mooi blond haar.

" Hey!", zeggen ik en Leon tegelijk. " Ik heb gehoord dat jullie ook eerste de insecten hebben, zullen we samen gaan?", vraagt nu het andere meisje. Ik en Leon keken elkaar even aan en knikken dan allebei.

" Is goed!", zegt Leon.

(A/N : dit was een stom en saai stukje, i know. Maar dat moest gewoon, als tussenstukje:) En ohjaa, het blonde meisje Lilio heb ik een foto van toegevoegd maar om de een of andere reden kan ik geen twee foto' s tegelijk posten dus komt Lio later. Afterzzz❤ )

Lionحيث تعيش القصص. اكتشف الآن