Procházka o měsíčku.

570 35 2
                                    

Nakonec jsem se rozhodla pro změnu plánu.

-----------------------------------------------------------------

pohled Jamese 

Potom fiasku na plese je náš sourozenecký vztah ukončen.Jestli toho lituju? Ne může si za to sama.Jinak jsem se dal dohromady s El je fakt úžasná,jen kvůli ní nemám čas na kluky a famfrpál.S El jsem začal chodit ze dvou důvodů.Ten první je že je fakt hezká a ten druhý ž je to kvůli Lils. Myslel jsem si že když budu chodit s někým jiným tak na ní zapomenu a oba budeme šťastní.Jenže je tady ten problém že se na ní nedá zapomenout přijde mi že jí miluju ještě víc,chybí mi její ohnivé vlasy které voněly po jahodách,její smaragdové oči které byly ta nejkrásnější věc jakou jsem kdy viděl.Sakra.Zase na ní myslím.Taky jsem si myslel že se jí uleví a bude šťastná,jenže ona vypadá jak chodící mrtvola.

pohled Lil

Proč to tak bolí? Snažím se na něj zapomenout jako on zapomněl na mě ale nejde to.Zašla jsem do koupelny a dala se do breku,stejně jako poslední dny.Už nechci dál trpět tu bolest,tu lítost kterou na mě koukají ostatní když mě vidí v tomhle stavu. Vyhrnula jsem rukáv kde už bylo několik malých ranek.Dost,nebudu nad tím přemýšlet to co jsem předtím udělala byla chyba.Zvedla jsem se vzala mikinu ze skříně a šla ven,musím na čerstvý vzduch.

Šla jsem tam kam mě nohy nesly až jsem se objevila v Zapovězeném lese šla jsem dál a pak si únavou sedla na jeden kámen.Najedou mě za tu dlouhou dobu přepadla únava.Zavřela jsem oči a nechala se unášet do říše snů.

pohled Jess

Jak jsem řekla že se chci zeptat Lil proč si pořád schovává tu ruku,tak jsem to myslela vážně a nezapomněla jsem na to.Právě jsem na cestě do Nebelvírské spolky.Heslo jsem zjistila od jednoho prváka,řekla jsem mu že na něj pošlu hady jestli mi to neřekne.Chudák byl úplně vystrašený,ale neudělala bych to kdyby to nebylo nutné.Lily nebyla nikde celý den,na obědě,večeři nebyla ani v knihovně.Řekla jsem heslo a šla dovnitř spolka byla naštěstí prázdná.Jako první jsem zamířila do pokoje Lily,prej bydlí ještě s nějakejma blbkama.Což  mi nedělá problém,na blbky jsem zvyklá a když na ně promluvíte hadím jazykem většinou zdrhnou.V pokoji,koupelně i šatně bylo prázdno.Takže plán B, ten jsem nechtěla použít, ale je to pro Lil.Řekla jsem si a vydala se do pokoje Pobertů.Zaťukala jsem a čekala kdo otevře,naštěstí to byl Sirius se kterým se docela poslední dobou bavím.

"Potřebuju pomoc."koukla jsem na něj a prošla kolem něj do pokoje.Bohužel tam byli všichni obyvající tento pokoj.

"Co tady chceš."Zavrčel na mě James.Počkat,jeleni nevrčí ne?

"Potřebuju plánek."zavrčela jsem na zpět.

"A proč bych ti ho měl dávat?"koukl výsměšně James.

"Já se neptám tebe."nahodila jsem nejlepší poker face kterej  jsem uměla.

"Proč ho potřebuješ Jess?"zeptal se Sirius a začal vyndávat plánek.James se na něho uraženě podíval a otočil se.Jak dětinské,protočila jsem nad ním oči.

"Potřebuju se kouknout kde je Lil,hledala jsem jí a nikde není a nebyla na obědě ani na večeři."po mých slovech se James o točil zpátky a zbystřil.

"Dobře tak se podíváme kde je,třeba si někde zalezla s klukem."řekl Sirius načež na něj hodil James ne zrovna hezký pohled.Sirius se mezitím koukal do plánku.

"Asi máme problém,nikde není.Koukal jsi se do komnaty?"zeptal se Sirius.

"Jistě že jo."v mém hlase šel poznat strach o kamarádku.Zvedla jsem se a zamířila k oknu které jsem otevřela a chystala se vyskočit.

"Počkej,kam jako jdeš?"zeptal se Remus.

"Kam asi,na procházku o měsíčku do lesa."zašklebila jsem se a vyskočila.Pomocí vzduchu jsem se držela ve stejné výšce jako je okno.

"Na co čumíte,jdeme pro Lily a potřebuju pomoc."křikla jsem to už byli na nohách.

Už jsem čekala před lesem.Když se snesl James a za ním na koštěti Sirius s Remem.Peter totiž už spal když jsem tam byla.

"Takže já,Sirius a James se přeměníme."řekla jsem a hned se přeměnila.

Pohled Lily

Otevřela jsem oči a podívala se kolem mě.Sakra já tady usnula.Uslyšela jsem za mnou zapraskání větve.Rychle jsem se otočila a spatřila Šedohřbeta a celou skupinku Smrtijedů. Rozhlédla jsem se a na druhé straně běžela lvice následovaná lvem a jelenem na kterém seděl Remus.  Lvice se během chvilky a běžela mě zachránit,teď už Jess,Sirius,James a Remus.

----------------------------------------

Takže další kapitola,zejtra by měla vyjít další.Možná i dnes


Jess Potterová|HP FF- zrušenoWhere stories live. Discover now