Dokaž to!

936 52 14
                                    

Dnes je to šest dní co se nebavím s Jamesem,ani se o to nepokouším.Klidně si počkám až si za mnou příjde a omluví se mi,ted to může znít trochu namyšleně ale to on mě odsoudil jenom kvůli tomu že jsem ve Zmijozelu."Jess,si tady ještě?"mával mi před obličejem rukou Reg."Jen jsem se zamyslela,jdeš semnou do knihovny?"     
"Jelikož tam bude Lupin....tak...ne"odpověděl pohledem sinormální.                                   
"Dobře tak uvidíme se na obědě"s touhle větou jsem se rozešla do knihovny za Remem,je jediný co se se mnou baví."Ahoj Reme"                                          "Ahoj Jess jak se máš?"                               "Jo jde to"odpověděla jsem ledabyle a začala číst.

..............................................

Dneska je pátek a máme poslední hodinu s Nebelvírem a to jsou lektvary.
"Tak třído dneska si připravíme lektvar zvaný nápoj lásky.Dejte se do práce."
Lektvary mi fakt jdou,ale ne tak jako Regovi.
"Tak paní Potterová,jelikož máte lektvar hotový jako první budete dobrovlník společně s panem Lupinem."Zamrzla jsem na místě,sakra.Na sucho jsem polkla a rozešla se k tabuli.Nervozně jsem se koukla na Rega který měl chladný pohled a probodával Rema.
"Tak ted si vymněnte lektvary a napijte se."Zhluboka jsem se nadechla a vypila celou lahvičku na ex.Pak jen černo.

p o h  l   e  d Jamese

Společně se Siriusem jsme se šklebili na Rema který se tvářil jako na jeho popravě.Když to vypili chvíli se nic nedělo ale pak Rem promluvil."Nikdy jsem si nevšiml jak krasné máš oči."zasněně se na ni podíval.Jess jenom mlčela a neodpovídala pak se k sobě začali naklánět.Pan profesor rychle zamumlal protikouzlo .Jen tak stáli a pořád se na sebe dívali.Najednou zazvonilo Jessica sebou polekaně trhla a vyběhla za Blackem.Rem se zbalil a potichu vyšel ze třídy,stačil jenom jeden pohled na Siriuse a hned jsme věděli co. Vytáhl jsem z tašky neviditelný plášt a pobertův plánek.Po cestě jsem plánek otevřel a hledal Rema který šel do knihovny.Pomalu jsme se rozešli ke knihně.

p oohleeeeed Jess.

Rychle jsem běžela do knihovny.Mám tam jedno oblíbené místečko kde se dá přemýšlet.Při cestě na poslední okenní parapet jsem se s někým srazila."Promin nedával jsem pozor. Jess?"zvedla jsem k němu svůj ubrečený pohled.
"To nic,stává se."pokusila jsem se o úsměv.
"Já promin"
"To je jedno,nebudeme to řešit,víš je toho na mě moc.James se semnoou nebaví protože jsem ve Zmijozelu a rodiče mi ještě neodpověděli.Navíc Reg se se mnou ted nebude bavit."smutně jsem se na něho koukla.Nic neříkal a jen mě objal.
"To bude dobrý,James to jenom potřebuje vydýchat.Já si myslím že není nic špatného na Zmijozelu,Zmijozel není špatný to jen ten kolektiv."usmál se mile.
"Už musím,musím najít Rega tak ahoj"zašla jsem za jeden regál a pokračovala k východu.Ale najednou jsem uslyšela hlas Jamese prudce jsem se otočila a zamířila zpátky k Removi.Když jsem tam přišla Remus byl namáčknutý na zdi a James ho držel pod krkem."Co máš s mojí sestrou."zasyčel pomalu James.
"Nic se mnou nemá a teď ho pusť."
"Ty se do toho nepleť smrtijedko!"vykřikl naštvaně James.Nevěřícně jsem na něho pohlédla tak jako Remus.Rychle jsem se otočila a rozeběhla se pryč.
"Tos posral Dvanácteráku"bylo poslední co jsem slyšela.Zhluboka jsem se nadechla a zaklepala na pokoj kde bydlí Reg.Po chvilce se otevřely dveře."Chci si s tebou promluvit."
"Běž si radši promluvit s tvojím Remusíkem."už chtěl zavřít dveře.
"Já s ním nic nemám.Klidně to dokážu."zarazila jsem dveře.
"Tak do toho,dokaž to,dokaž to!"zvyšoval  hlas.
"Tak mě pust dovnitř."řekla jsem klidně.
"Dobře."vydechl poraženě.Chvíli jsem na něj koukala a pak jsem si ho přitáhla za kravatu tak že odemně byl jen pár centimetrů.Koukali jsme si do očí a pak se to stalo,políbila jsem ho.
"Měla bys dokazovat častěji."řekl očarovaně když jsme se odtáhli.
"Já vím"usmála jsem se na něj a přitáhla jsem si ho do polibku.

Vím tahle kapitola nedává docela smysl až dopíšu knížku bude korekce.Doufám že se líbí a omlouvám se za to že kapitola vyšla později.

?Regulus  x  Remus?
Hlasujte

Jess Potterová|HP FF- zrušenoWhere stories live. Discover now