Ευχαριστώ. 🥰

124 38 102
                                    

📎Αλόχα! τι κάνετε; (εγώ να πω προαιρετικά πως είμαι καλά)

📎Σήμερα έχω να κάνω κάτι που ΔΕΝ έχω ξανακάνει, γι'αυτό δεν σας μιλάω ούτε ως συγγραφέας (για αυτό τον έναν, τον παλιό, που θυμάται το ψυχικά δίδυμη) ούτε σαν αρθρογράφος, αλλά και ούτε σαν "δημοσιογράφος" που παίρνει συνέντευξη.

📎Σήμερα θέλω να μιλήσω για εσάς, μερικοί είστε φίλοι μου, μερικοί γίνατε ιντερνετικά φιλαράκια μου και μερικοί γίνατε υποστηρικτές του project wagazine.

📎Θέλω να πω ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ παρόλο που ακόμα δεν έχουμε καταφέρει κάτι πολύ τρελό και λέω έχουμε γιατί όπως έχω πει και παλιότερα το wagazine δεν είναι ούτε για μένα ούτε για εσάς, είναι για όλους εμάς μαζί.

📎Σε πολλούς από εσάς έστειλα προσωπικό μήνυμα,θέλω να στείλω και σε όοολους τους άλλους ωστόσο είναι δύσκολο γιατί το wattpad μετά από έναν αριθμό μηνυμάτων μέσα σε μια μέρα σε σταματάει για να μην κάνεις "spam" και σου επιτρέπει να ξαναστείλεις την επόμενη.

🧡 Θέλω να πω για αρχή ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους ήρθατε για να διαβάσετε μια συνέντευξη κάποιου ατόμου αλλά μείνατε για υποστήριξη, βλέπω όλους τους ψήφους,τα σχόλια, τις προτάσεις και το ότι βάλατε το wagazine στις βιβλιοθήκες σας και νιώθω όμορφα γιατί έτσι μου δείχνετε ότι συμμετέχετε και μ' αρέσει!

🧡 Επίσης ευχαριστώ για τα κοπλιμέντα πάνω στο wagazine,με κάτι τέτοια μικροπράγματα μου φτιάχνετε την ημέρα και ας μην το καταλαβαίνεται.

🧡 Τώρα θέλω να πω κάποια πιο ιδιαίτερα ευχαριστώ,σε κάποια άτομα που ο κάθε ένας με βοήθησε με τον δικό του τρόπο.

🧡 Για αρχή να πω ευχαριστώ στις κυρίες που ήταν εδώ από νωρίς - νωρίς και συνεχίζουν! μιλάω για την -lovieta και την Black_Wolf_007 (Να σημειωθεί πως ΔΕΝ με ξέρανε ωστόσο με στήριξαν χωρίς να συνεργαστούμε και αυτό για μένα ήταν και είναι σημαντικό)

🧡 Συνεχίζω λέγοντας ένα ευχαριστώ σε άτομα που συνεργάστηκα και αργότερα συμπάθησα πολύ και με βοηθήσαν και αυτοί με τον τρόπο τους ο κάθε ένας. Για αρχή το αγόρι της παρέας ο Billy_Greece021, μετά, μια από τις καλύτερες συγγραφείς που διάβασα κάποτε radom και μου ζητήθηκε συνέντευξη πάνω της η vasilikikouli και τέλος δυο κορίτσια που γνώρισα μέσα από το άρθρο για τα cast book,μιλάω για την _youths και την -WolfieMari-

🧡 Επίσης ένα ευχαριστώ σε δυο κοπέλες που σύντομα θα έχετε υλικό τους κοντά σας και χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε, Yperlamprotiss και fuegomary σε εσάς αναφέρομαι!

🧡 Θέλω να πω επίσης ευχαριστώ στην ChrisTheDevil που και αυτή με βοήθησε και με συνέντευξη της άλλα και με ένα άρθρο.

🧡 Και ένα τεράστιο ευχαριστώ εκ μέρους μου στην ola-kai-tipota διότι χάρις αυτήν την κοπέλα ήρθατε παραπάνω άτομα και φέρατε έναν ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ χαμό από ειδοποιήσεις στο προφίλ μου.

🧡 Για το τέλος άφησα 2 φιλαράκια που τα ξέρω καιρό πριν το wagazine, αναφέρομαι στην τρελάρα  xthes-kai-simera και στην ξενιτεμένη  KrepaSokolata

📎Αυτά! Ξέρω πως δεν πήρα κανένα όσκαρ για να κάνω έτσι, ωστόσο νιώθω όμορφα με όλο αυτό και νιώθω όμορφα που συνεργαστήκαμε και μιλήσαμε με αυτούς τους ανθρώπους!

📎Αν θέλεις να γίνεις και εσύ μέρος της παρέας μας ή είσαι ήδη (διότι είστε καλοδεχούμενοι όλοι) μην ντρέπεσαι και άσε σχόλιο,τα σχόλια σε αυτό το περιοδικό θα παίρνουν απάντηση ακόμα και αν το άρθρο είναι παλιό, παιδιά!

📎Πριν όμως φύγετε θέλω προτάσεις σας!

📌Αφήστε μου εδώ τραγούδια που θα μπορούσα να βάλω (κατά προτίμηση που θα μπορούσαν να ακούσουν οι περισσότεροι)

📌Αφήστε μου εδώ το αγαπημένο σας quote με την πηγή σας! (αν είναι δικό σας ΜΗΝ το βάλετε εδώ, στείλτε μου προσωπικό μήνυμα ώστε να είναι ασφαλής)

📌Προτείνεται μου άρθρα που θα θέλατε να δείτε.

📌Πείτε μου αν θα σας ενοχλούσε να βλέπατε άρθρα που δεν αφορούν το wattpad (γιατί κάποια στιγμή μάλλον θα στερέψουν οι ιδέες μας)

📌Πείτε μου τι διαγωνισμούς προτιμάτε!

📌Πείτε μου ποιες ημέρες προτιμάτε να ανεβάζω και πόσο συχνά.

📎Ήμουν η Νίκη, ευχαριστώ για άλλη μια φορά που αφιερώσατε χρόνο στο wagazine!

📎Αν ήρθες τώρα πρόσφατα μην ξεχάσεις να τσεκάρεις παλιότερο μας υλικό, αν δεν έχεις χρόνο σε παρακαλώ να δεις έστω τις 2 πρώτες "σελίδες" είναι σημαντικές!

📎Meow and out!


🎤Song: Ashes Remain - On My Own (Pseudo Video)
✏️Quote: BlackCrystalian (Είπα να μοιραστώ κάτι δικό μου αυτήν την φορά)
📷Photo: BlackCrystalian



WagazineΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα