Capitolul 25

2.1K 166 30
                                    

     – Ascult, am zis.

     – După ce părinții mei au divorțat, mama a început să se întâlnească cu James. A iubit-o mult, dar după un an mama a avut un accident în New York. Am stat o perioadă cu James aici. Fiind un om de afaceri călătorea mult. Am mers cu el de câteva ori prin Spania, Anglia și Franța la niște întâlniri. Anul trecut m-a chemat în Italia. Am refuzat prima dată pentru că mi se părea că abuzez de bunătatea lui. Nu fusese căsătorit cu mama, deci nu avea nici o obligație față de mine. La insistențele lui am cedat și am mers cu el. Ai înțeles până aici, nu?

     – Continuă, am spus încet.

     – Acolo l-am întâlnit pe Christian. E fiul unui bogătaș, alt om de afaceri. Era plin de aere și pe atunci. Nu l-am plăcut niciodată, dar am petrecut niște timp împreună la insistențele lui James și ale tatălui său.

      – Cum adică la insistențele lor?

     – Christian avea un anturaj destul de prost. Credeau că o diversiune l-ar prinde bine. Așa că am mers într-un club în seara din-nainte de plecare. Au încercat să mă convingă și înainte, dar refuzasem. În seara aia venise și Josephine, iubita lui Christian. O enervantă, la fel ca și el. După câteva shot-uri, ea a început să se dea la mine. Am evitat-o, dar a insistat. La un moment de neatenție m-a sărutat.

      – Ah…

      – Și fix în momentul ăla a apărut Christian care m-a atacat cu o sticlă de șampanie. Băusem puțin înainte așa că l-am pocnit în față. Cred că i-am spart nasul atunci. A încercat să depună plângere împotriva mea, dar tatăl său s-a opus. Credea că i-a făcut bine pumnul ăla.

     – Și de aici au pornit disputele astea.

     – Nu numai de acolo. E un cretin nenorocit care ar călca peste capete pentru a obține ce-și dorește.

     – De aia vrei să stau departe de el, l-am întrebat.

     – Crede că te plac și vrea să îmi întoarcă favoarea cu Josephine. Nu-l lăsa să se apropie de tine, ai înțeles?

      În loc să-i răspund l-am îmbrățișat. Era prima dată când o făceam. La început a împietrit, dar mai apoi s-a relaxat și m-a cuprins cu brațele.

Aproape de tineUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum