3. A Kirándulás

37 2 0
                                    

Karina szemszöge:

Reggel a szokásos időpontban keltett az órám, amint meghallottam a csöngését, egyből ugrottam is ki az ágyamból. Tök gyorsan felöltöztem, hiszen már tegnap este kikészítettem a kempingezős ruhámat. Hosszú sötétkék nadrág, rózsaszín rövidujjú póló fekete cipzáros felsővel és sportcipő. A többi ruha a kempingtáskámban volt. Olyan gyorsan lefutottam a konyhába hogy majdnem elgázoltam anyukámat.
-Nyugi Karina! Nem vagy sehonnan elkésve. - mondta.
-Bocsi Anyu csak igyekszem a legjobban felkészülni, hiszen ez a legelső kempingem az osztállyal.
-Igen tudom. De nem késel el róla, és vigyázz magadra.
-Persze semmi gond nem lesz, nem fog egy medve se megenni. - viccelődtem.
Reggeli után gyorsan megmosakodtam, megcsináltam a hajam és leellenőriztem a hátizsákom mégegyszer, hogy lássam, hogy semmit se felejtettem- e ki a felszerelésemből.
Végre készen lettem és elindultam.

Karina anyjának szemszöge:

Mielőtt becsukta volna az ajtót gyorsan mondtam még neki mégegyszer , hogy vigyázzon magára és érezze jól magát. Ő gyorsan visszakiáltott, hogy vigyázni fog és minden rendben lesz. Olyan boldog volt. Nagyon régen voltunk az apjával kempingezni, úgyhogy megértem Karina örömét.
-Reméljük sokáig ilyen lelkes marad. - mondtam Frednek (a férjemnek).
-Igen, reméljük. - válaszolta.

Karina szemszöge:

Futólépésben siettem a buszmegállóba, hiszen ott lett megbeszélve a találkozás a kempingezőknek. Oda is értem már jó páran ott voltunk, elindultam megkeresni Mirandát.
Helyette Annie talált meg engem megkérdeztem tőle látta e Mirandát.
-Még nem találkoztam vele, de biztos itt lesz. - válaszolta.
Miközben Mirandára vártunk, beszélgettünk.
Már egyre többen kezdtünk lenni, de Miranda még mindig nem jött, pedig ott volt Csöpi is. Ő egy rövid barnahajú fiú, akit azért becézünk csöpinek mert hát egy kicsit alacsony, ő már a busz bejáratánál ugrált, szerintem ő lelkesebb volt, mint én szerintem neki ez élete legelső kempingje. (Én már kettőn is voltam a szüleimmel.)
-Ülj le magadnak töpszli Csöpi, amíg nincs Dave bá úgyse indulunk!-szólt oda neki az osztály legkötözködőbb gyereke Caleb. Ő egy kék hajú egy kicsit izmos "menőgyerek"(most nem volt nála a magnója de órák előtt és szünetekben mindig azzal harsong és menősködik)
-Addig csodáljátok meg az izmaimat, tegnap voltunk a bratyókkal meg apámmal a konditeremben.-menősködött tovább.
-Ugyan, ilyenkor kinek van kedve bámulni a bicepszedet! - szólt vissza Csöpi.
Ebből majdnem egy kakasviadal állt össze a két srác között, de Kody lecsitította a helyzetet.
-Hohó! Nyugi srácok! Caleb tényleg izmos vagy jót is tesz ha kimentek kondizni, Arnold (Csöpi igazi neve) Dave bá pedig hamarosan itt lesz úgyhogy nem kell már sokat várni.
És el is csillapodtak a kedélyek Kody egy lesimított halyú, rock gitáros fölsőben járó és fekete bőrdzsekit hordó pozitív srác.
Körbenézelődtünk Annive-val, de Miranda még mindig nem jött. Eközben megjött Nooby is (az igazi neve Jeremi), ő az a tipikus sárga testű kék pólós zöld nadrágos kopasz noob. És szegényke hát... kicsit... nagyon ügyetlen. Amikor jött, akkor szegényke telibe lefejelte a buszmegálló táblát.
-Áú!-mondta.
-Óóó Nooby miért nem szóltál, hogy itt vagy?-Ment oda hozzá Diana. Ő is egy alacsony, de Csöpinél magasabb lányka, lila hajjal és lenge virágos ruhákban pompázó. A nyílt nap óta hűséges és segítőkész társa Noobynak. És ez nagyon kedves tőle, szerintem ő az osztály legkevesebb tagja. Nooby is azért írt jó jegyeket mert ő is Nobby szülei mellett alaposan felkészíti, akármennyire nehéz munka is. Idén meghívta Noobyt a szülinapjára. Ebédnél is ha Nobby összemaszatolja magát ő törölgeti le, szóval őt mondhatjuk Nooby jobbkezénél is jobb kéznek.
Eközben Miranda SMS-t írt, hogy úton van. Így már nem annyira aggódtam. Pár lány osztálytársunk mellettünk szelfizgettek, kihasználták még gyorsan a térerő adta lehetőségeket. Ott volt köztük a magát Dívának nevező Carolina, ő a legkisminkeltebb és legcsillogósabb ruhákban járkáló lány. Annie úgynevezett "ellensége", irigység miatt minden versenyen ahol Annie indult megpróbálta legyőzni, de mindig csak a második vagy harmadik helyezést ért el mellette.
Én személy szerint nem vagyok oda a sminkért, legfeljebb ünnepekkor vagy különleges alkalmakkor, vagy akkor se. Szerintem sok idő megy el vele reggel, én csak megmosakodom, fogat mosok, fésülködök és már meg is vagyok. Szerintem időpocsékolás és felesleges. Anyukámmal is mindig azon viccelődtem, hogy nagyon szépen csak akkor sminkelem ki magam ha eljön az én esküvőm ideje. De szerintem ez nem fog bekövetkezni. Az iskola 60%-a szerelmi párkapcsolatban van. Valahogy én nem vonzódom a kapcsolatok iránt. Sokszor látom azt, és nem csak dráma filmekben, hogy amikor egy pár szakít az nagyon megviselő tud lenni. Jó, tudom valamikor nagyon jó(?!) , Anya és Apa más tészta. Bármennyire is, engem kupidó nyila nem talál el, ami nem is gond. Ahhoz képest, hogy nem vagyok egy romantikus alkat, attól még le tudok festeni egy naplementét vagy egy szívecskét, ha festegetek.
A fiúkkal is csak úgy vagyok barátságban, hogy semmi "olyan" nincs köztünk.

A Kiszemelt (Roblox Circus trip fanfiction)Where stories live. Discover now