Capitolul trei

223 20 1
                                    

Am plecat de acasa cu Louis si Amelia. Drumul a fost lung si pe parcursul lui am scultat muzica.Eram imbracata cu rochia mea. Vom dormi la Harry 3 nopti si petrcerea va fi pese 2 ore.Dupa o ora jumatate am ajuns in fata unei cabane mari ,langa un lac.Cabana era superba si deja o iubeam . Un urlet puternic ma scos din visare . Era Harry. Am coborat din masina si am intrat in casa . Era spatiosa si frumos decorata.Pe canapea stateau doi oameni,o fata si un baiat,iar in jurul lor cred ca erau vechii Alpha si Luna.Fata era frumoasa si avea parul roscat si ochii albastrii inchis iar baiatul era inalt,bine facut cu parul blond si ochii albastrii.Ei discutau, dar ne-au simtit prezenta :

--Oh ,buna.Voi trebuie sa fiti Amelia ,Louis si....Silver,nu?zice tipa rusinoasa,dar totusi politicos.Pare draguta.

-Da.Iar voi sunteti...?spun eu curioasa

-Eu sunt Naill , iar ea este Kate,se prezinta Naill

-Iar ei sunt Tara si Jake, vechiul alpha.E tatal meu.

-Harry va ajunge imediat, a vrut sa faca o plimbare.Daca vrei punem merge dupa el.spune Kate vesela

-Bine,zic eu putin timida

-Ok,hai.Oh ca sa ajungem la el trebuie sa ne transformam si sa facem o mica cursa amicala.Asta daca nu iti este frica.

-Pff ,am pufnit,nimeni nu ma intrece.

-Deci accepti?

-Da .

Atunci am fugit spre usa, am mai alergat 10 metrii ,destul de repete chiar daca aveam tocuri,sa ma ajunga si Kate si m-am transformat in lup . Lupul meu e mare . Sunt mai mare decat sora mea si sunt bej si neagra ,ca mama.Kate era toata roscat-maronie ,dar mult mai mica decat mine.Castig sigur .In aer simt un miros placut,masculin si o intreb pe Kate daca e a lui Harry .Ea imi raspunde afirmativ si am urmat mirosul.

Am ajuns intr-o poiana si acolo era un lup asemator cu al meu,doar ca e mai mare si cu mai mult negru.El ne-a simtil si cand m-am uitat in ochii lui ,un fior ma trecut.Atunci m-am oprit si am inceput sa marai la Harry in joaca el a inteles si a vret sa sara pe mine dar m-am ferit, iar el s-a transformat la loc.Era inalt,cam1,80 carliontii in gadilau fata si ochii aia verzi exprimau putere si dragoste. Avea pantaloni pe el si tatuajele îi acopereau muschi bine facuti.M-am transformat si eu si din fericire inca eram imbracata.

-Hei ,a spus Harry si m-am uitat in ochii lui si am simtit din nou acel fior,doar ca era mai puternic si lupoaica mea imi striga "SUFLET PERECHE" . Ochii lui Harry s-au insosit in a inceput sa isi arate coltii. Asa am facut si eu si l-am sarutat. Nu stiu de ce am facut asta, dar imi place.El mi-a raspuns si limba sa imi atinge buza,cerandu-mi voie sa intre in gura mea. Nu am stat pe ganduri si am acceptat.Cand limbile noastre s-au atins am simtit o mie de artificii in stomac......

Hei ! Cred ca ati observat ca m-am apucat de editat si sper ca nu m-ati injurat asa tare dar am avut de indreptat medii ca am fost o lenesa. Dar sa lasam asta la o parte . La media e lupul lui Silver

Suflet perecheWhere stories live. Discover now