D'es

8 0 0
                                    

İsim ve Soyisim: D'es Samiel M'a
Yaş: 28
Büyü Sınıfı: Elemental Büyücü
Büyü Seviyesi:

İnsanlığı asırlar boyunca savaş tutkusu sarmıştı. Para, toprak, kadın, eğlence ve özelliklede kaos isteği her geçen gün körüklenmeye başlamıştı. Yağmalanan köylerde kadınların ırzından geçilmiş, erkekler öldürülmüş, bebekler ve çocuklar bacaklarından asılıp tekmelenmişti. Krallıkların kurduğu koalisyonlar kısa süre içinde çıkan fikir ayrılıklarından dolayı bitmiş, yeni savaşları ortaya çıkarmıştı.

Fakat bunlar yaşanırken huzur içinde yaşayan bir grup büyücü varmış. 50 (Elli) Erkek, 50 (Elli) Kadın nüfuslu bir yeraltı kütüphanesi, Zhen'fona. Zhen'fona kötü amaçlar için kullanılmak istenen usta büyücülerin saklandığı yerdir. Çünkü bu dünyada büyücüysen ya kötü bir iş için kullanılırsın ya da öldürülürsün. Bu 100 (yüz) kişilik büyücü topluluğu kendilerini eski bir kütüphaneye hapsetmiş kapıları mühürledikten sonra burada asırlar boyunca yaşamaya başlamıştır. Savaşların daha sert olduğu, kıtlığın arttığı, dünya nüfuzunun inanılmaz seviyeye geldiği bir dönemde kapının mührü bozuluyor. Kapı açıldıktan sonra çevreye büyük bir uğultu yayılıyor. Korumaklı görevli olan büyücü ekibi kapılara geçmiş, gelecek tehlikeyi kütüphaneden uzak tutmak için hazırda beklemiştir.

İlk başta bir grup soyguncunun saldırı denemesinde bir ekip üyesi canice öldürülmüştü. Daha sonra bir hafta boyunca hiç saldırı olmadı. Fakat bir süre sonra cehennemden kaçtığı söylenen iblislerin saldırısına uğrayan kütüphanede bir çok kadın öğrencinin ırzına geçilmiş, erkeklerin organları sökülmüştü. Kütüphanenin öğretmenleri ve senatörü yani D'es Sam'iel M'a, bir geçitten geçerek bu kaostan kurtulmuştu. Tabii bu o kadar uzun sürmedi. Onları takip eden iblis sürüsü son Fona'lıları öldürmüştü. D'es Sam'iel ölmek üzereyken çevresinde bir fırtına oluşmuş, ormandaki ağaçlar yerlerinden tüy gibi fırlmaya başlamıştı. Acı içinde kıvranan D'es'i birşey havaya kaldırmaya başlamış daha sonra birden yok olmuştur. O sırada bayılan D'es, kendini bir okulda buldu. Karşısında dikilmiş Qrenaxx'a bakınmaya başlamıştı. Olayları anlatırken, hayatından bahsederken Qrenaxx D'es'i tanımıştı. Çünkü D'es'in babası Qrenaxx'ın eski bir dostuydu. Qrenaxx, D'es'i bulduğuna sevindikten sonra yaralarını tedavi etmiş, onu okulu tanıtmıştır. Bu tanıtımdan sonra D'es'in hayatı bu şehirde mi devam edecek yoksa burada mı bitecek.

D'es Sam'iel M'aTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon