6

1.2K 130 113
                                    

Zenitsu, Tanjirou'nun ateşini alnını öperken hissetmişti. Ve bu ateş sonradan yükselebilirdi. Büyük ihtimalle antrenmanlar için çıktıkları dağın tepesinde soğuk kapmıştı. Ama Tanjirou, hasta gibi durmuyordu. İlerleyen saatlerde belli olurdu.

Yui, masada Tanjirou'nun karşısına oturmuş, Zenitsu'nun yapacağı yemeği bekliyordu. Zentisu krep yapmaya karar kılmıştı çünkü Tanjirou kahvaltıda bir kere krep yemişti ve çok beğenmişti.

Tezgahın başında krep için gerekli malzemeleri çıkartmaya başladı. Ancak buzdolabını açtığında gerekli olan sütü göremedi. Buzdolabına boş boş bakmaya devam etti. Süt yanı başında duruyordu ancak Zenitsu'nun tek düşündüğü Tanjirou idi.
Tam da o sırada Tanjirou,Zenitsu'nun arkasında geçti. Zentisu'nun omzunun üstünden elini uzattı ve sütü alıp Zenitsu'ya gösterdi. Nefesi Zenitsu'nun boynuna çarpıyordu ve bu Zenitsu'yu baştan çıkarıyordu. Zaten Tanjirou'daki yüksek ateş, nefesini iyice ısıtmıştı. Zenitsu bir aptallık yaptı (!) ve arkasını döndü. Döner dönmez Tanjiro ile göz göze geldi. Neredeyse burunları birbirine değiyordu. Tanjiro bunu fırsat bilerek Zenitsu'ya gülümsedi ve sarıldı. Zenitsu, sarıldığı oğlanın omzunun üstünden kıskanç bakışları ile Yui'yi görebiliyordu. Planları yürüyordu.  

Yui, "Yemek hazır olduğunda çağırırsın Zentisu. " dedi ve mutfaktan ayrıldı. Yui gittiğinde Tanjiro, Zenitsu'yu çoktan bırakmıştı. Bir süre bakıştılar. Zenitsu kalp atışlarını duyabiliyordu. 

"Sanırım...Plan yürümeye başladı." dedi Zenitsu.

"Katılıyorum. Kıskandığını hissettim. " Tanjiro, öksürdü. Zenitsu da Tanjiro'nun hastalandığına karar kılmıştı bile. 

"Hastalanıyorsun sanırım. Ateşin de var. " 

"Ne ara ölçtün?"

"Alnını öperken hissettim. Bence kahvaltıdan sonra yatıp dinlenmelisin. Hastalık çok ilerlemesin."

"Pekala. Ama bana iyi bakman gerek. Tek başıma yatakta sıkılırım."

"Merak etme. " Zenitsu kıkırdadı ve yemek yapmaya geri döndü. Tanjiro, Zenitsu'yu izlemeye devam etti. Ardından kahvaltılarını ettiler ve Tanjiro dinlenmek için yatağına geçti.

Yui, Zenitsu'yu mutfaktan çıkarken gördü ve yanına çağırdı. Zenitsu konuyu merak edip Yui ile gitti. 

"Zenitsu. Eğer erkeklerden hoşlanıyorsan söyleyebilirdin. Hayallerim daha erken kırılırdı." 

"Yui...Üzgünüm. Cidden Tanjiro'yu seviyorum. Üzmek istemezdim. Ama durum böyle. " Zenitsu üzülerek ama bir yandan zaferle söyledi.

"Sorun değil. Peşini bırakıyorum. Umarım ikiniz mutlu olursunuz."


Yui o gün eşyalarını toplayıp evine döndü. Zenitsu artık rahatlamıştı. Ancak artık Tanjiro ile sevgili taklidi yapamazdı. Bu durumdan dolayı üzülüyordu. Ama Tanjiro ile sevgili olması illa gerekmiyordu. Onu görmek bile onu tatmin ederdi. Tanjiro onu sevse de sevmese de. 


Kısa olduğu için üzgünüm! Devamını bu saatte ancak bu kadar getirebildim. Bundan sonraki günlerde daha uzun ve güzel bölümler yazmaya çalışacağım. Okuduğunuz için teşekkür ederim!  Devam edecekk...

Crybaby (Zenitsu x Tanjirou)Where stories live. Discover now