Începutul

9 0 0
                                    


Ar fi trebuit să mă bucur mai mult... Aveam de ce... Doar că, atunci nu cunoșteam cu adevărat viața, aș fi vrut mai mult, dar nu am realizat că am totul...Dap, așa e în viață. Cu toții știm că niciodată nu ne bucurăm în momentul acela, atunci când trebuie. Nu vreau să te bag în ceață, vreau doar să îmi citești povestea și să eviți greșelile mele, să nu te comporți așa cum m-am comportat eu.

Bineînțeles, totul a început la liceu. Locul acela frumos, unde îți faci prieteni și începi să te descoperi pe tine. Daa... nu și pentru mine. Eu știam foarte bine cine sunt și ce vreau..sau, cel puțin așa credeam. Nu mi-am făcut așteptări sau ceva.. nu mi-am pierdut eu timpul din vacanța mea minunată de vară. A fost cea mai mișto vară, m-am distrat cu toți prietenii mei,de dimineață până seara. Au fost niște clipe minunate, eram foarte energică și rebelă pe atunci, eram cum ar veni....sufletul petrecerilor. Totuși,niciodată nu întreceam măsura, nu îi supăram pe ai mei...prea mult. Cu toate aceastea, deși nu puteam accepta ideea, vacanța s-a scurs repede și venise timpul sa merg la liceu.

Prima mea zi de liceu..wow.. foarte...neinteresant,vreau sa dorm. Cam asta era in mintea mea. Dar totuși mă aflam în curtea liceului, cu alți adolescenți necunoscuti. Nu am avut norocul să fiu in clasă cu niciun fost coleg/colegă, dar asta nu era o problemă pentru mine, deoarece știam că o să mă integrez ușor și că o să îmi fac prieteni. A avut loc un discurs plictisitor, dar apoi ne-am dus cu toții în clasă, unde urma să primim orarul și să vorbească puțin diriginta cu noi. Avem dirigintă de desen. Asta e bine. M-am pus în bancă cu doi tipi drăguți, am râs în continuu în ziua aia. Oricum eu mă înțeleg bine cu băieții în general. Bineînțeles, ne-am pus în penultima bancă de la ușă, pentru că eu clar nu stau în primele bănci. Totuși, tipa din spatele meu mi-a atras atenția. Era singura persoană din clasă care nu vorbea cu nimeni, doar din când în când cu colega și colegul ei de bancă. Probabil e ea mai timidă, dar aveam o presimțire că urma să fie ținta batjocurilor.

JurnalWhere stories live. Discover now