köszönetnyilvánítás + érdekességek a könyvről

98 9 0
                                    

sziasztok!

köszönök szépen minden vote-t, minden támogatást, amit a részekre kaptam. minden komment, vote, de még a megtekintések is jól estek, ha nem is tudom, hogy azok kiktől jöttek. a könyv számomra eléggé kedves, mert úgy érzem, hogy ki tudtam fejteni benne az érzéseimet, amit beleültettem a szereplőimbe is. mindig benne vagyok valamilyen szinten a történeteimben, és ez most sem volt másképp. Hyunjin, Jisung, Felix, nem tudok választani, hogy kivel szerettem a legjobban foglalkozni, de azért a főszálon megmaradva szerintem Hyunjin és Jisung szépen ki lettek dolgozva. a magam módján természetesen, hiszen ez nem egy 13,000 szavas könyv, hanem csak 2,000. azt hiszem nincs már nagyon hozzáfűznivalóm. akik később tévednek majd ide, remélem nektek is tetszett, amit olvastatok. <3 köszi nektek is, így már most jövőre tekintve.

hogy ne is szaporítsam a szót, hoztam pár érdekességet:

1) - ez az első olyan publikált könyvem, aminek az első formája papíron található meg, és nem gépen.

2) - az első két résznek a vázlata még 2019. november elején született meg a fejemben, és csak decemberben kezdtem írni hozzá többet. emlékszem leültem az asztalomhoz, felcsaptam az ötletfüzetem, és megláttam egy vázlatom. gondoltam ki lehet belőle többet is hozni, így jött a továbbgondolás, hogy akkor írok egy történetet.

3) - híres vagyok a rövidségemről, így mondhatjuk azt, hogy ez a könyv se vett két napnál többet igénybe, mire megírtam. nem tudom, hogy erre büszkének kéne e lennem - valószínűleg nem, mert így annyira nem érzem színvonalasnak a munkáim. mégis forogtak a kerekek a fejemben, szerettem foglalkozni ezzel.

4) - a galéria ágyamon írtam meg a vázlatot egy led-s gyertya társaságában. valamikor éjfél környékén. (iskolai nap volt, azt tegyük még hozzá, hogy elvetemültebbnek tűnjek _:D)

5) - először úgy lett volna a vége, hogy Hyunjin Londonban tartózkodott volna szintúgy Seungmin-nal, és onnan kapta volna meg a hírt, hogy Han kórházba került. mire a repülő ideért volna Szöulba, Jisung meghalt volna. Hyunjin pedig pár nappal később felakasztotta volna magát. azért nem ezt a lezárást választottam, mert a nem akartam megint egy depresszív történetet. ez se olyan vidám vég, de legalább nem halt meg senki.

6) - Felix karakterénél nem volt kimondva, de őt egy prostituáltnak képzeltem, akit Hyunjin arra használt, hogy az elvesztegetett élete ne legyen olyan sivár.

7) - a vázlat néma csendben lett megírva, pedig én nem szeretek zene nélkül alkotni.

8) - a könyvből nem is értem miért lett HYUNSUNG, lehet azért, mert az Instagram keresőm feldobált egy-két edit-t a srácokkal kapcsolatosan.

9) - ez az ELSŐ LGBTQ+ FANFICTIONÖM, de egyáltalán nem úgy kezeltem a szereplőket, mint a STRAY KIDS tagjait, ezért nem is tekintem nagyon fanfiction-nek. inkább csak a nevüket használtam fel, és a kinézetüket odaképzeltem a szereplőimhez.

10) - a CSILLAG TENGER cím és hogy miről szól, onnan jött, hogy a Levanter-ben Felix szemén átsuhan egy hullócsillag.

10) - a CSILLAG TENGER cím és hogy miről szól, onnan jött, hogy a Levanter-ben Felix szemén átsuhan egy hullócsillag

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

11) - a 10. részt kicsit úgy írtam meg, mint a LAST CHRISTMAS C. FILM azon jeleneteit, amikor Kate és Tom éjszaka találkozgattak. innen jön a korcsolyázás és a sikátorokban mászkálás, ez a két elem a filmben is feltűnik.

12) - nem csak ez az egy film inspirált tudat alatt, hanem a CALL ME BY YOUR NAME is. alapból rajongok Róma és egyben Olaszország szépségéért, de a CMBYN-ben Elio-nak és Oliver-nek is ez volt az utolsó útja, szóval valahogy itt is egy ilyen utazásos lezárást akartam. alapból amúgy a könyvet szerintem nagyon áthatja a CMBYN hangulata.

13) - még A TENGER ZÚGÁSA (Ocean Waves) animefilm volt az, ami nagy hatást gyakorolt rám. itt nem mondom el, hogy milyen elemeket használtam fel, különben lelőném a filmet, ami egy csoda. imádom, hogy a lofi hiphop miatt ilyenekre bukkanok.

14) írtam egy epilógust, ami hasonlóan nézett ki, mint a LOVE DRUNK c. könyvem végén. az egyik oka ez volt, hogy töröltem, a másik pedig, hogy az egész történetet végigolvasva nem adott hozzá többet, inkább elvett belőle.

✧✧✧

még egyszer köszönöm, ha velem tartottál! legyen szép napod, és remélem elnyerte a tetszésed a könyv! <33


_ irina

DÉL MAGVA ⊱ HYUNSUNGWhere stories live. Discover now