Capitolul 12

83 1 0
                                    

Lorena pov
Au trecut zilele maine trebuie sa ne intoarcem,am auzit ca Paula si David sunt impreuna.
Acum ma aflam in bratele lui Sebastian care ma intreaba:
S:Esti bine iubito?
L:Da,maine plecam si ma gandeam ce o sa facem daca nu o sa reusim.
S:Fii optimista.
L:Bine.
Ziua a trecut repede ne-am mai plimbat,noaptea a aparut urmata de luna plina.Eram pregatiti sa incepem dar un nor intunecat a acoperit luna.L-am intrebat:
L:Acum ce facem?
S:Asteptam.
Si norul dispare dar in urma lui scria ,,Grabiti-va ramanem fara timp,armistițiul aproape s-a incheiat".Incepem sa spunem:
L:De cand te-am vazut,m-am îndrăgostit de tine mi-am ascuns sentimentele dar au iesit la iveala,te iubesc Sebastian nu mai pot ascunde asta.
S:De cand te-ai nascut te iubesc,dar tata mi-a intunecat mintea,ai indurat atatea rani pe care ti le-am facut,sunt greu de uitat,dar eu sunt alaturi de tine si niciodata nu iti voi mai face rau.Te iubesc Lorena.
O clipa nu se intampla nimic dar dupa suntem invaluiti de o lumina care ne teleporteaza pe campul de lupta.Eram acasa,vedeam cum liderii ordonau incepera luptei dar strigam inpreuna:
L&S:Opriti-va!
Toata lumea sta pe loc pana liderul vampirilor spune:
X:Crede-ti ca daca v-ati intors ne mai puteti controla?Nu va mai pasat de noi,ati fugit in lume.
L:Nu e adevarat,am fost inchisi intr-un castel din alt taram pentru a invata sa ne iubim,ceea ce a si reusit,si arat spre mainile noastre care se tineau una pe alta.
Se pare ca am reusit sa oprim razboiul dar cativa vampirii care nu au auzit nimic au aruncat cu o sulita spre lideri sperand ca acolo este liderul vânătorilor.
Sebastian le-a explicat dar din pacate sulita m-a nimerit si mi-a strapuns stomacul.
Autor pov
Cand Lorena a fost strapunsa de suliță a icnit de durere dupa a lesinat dar a prins-o Sebastian care simtea si el durerea ei.
Au fugit in castel,el,ea,Dante, Andreea,Paula si David.
Paula a sunat-o pe Judy care a venit imediat cu Matt si cu doi doctori dintre cei mai buni.Camera Lorenei s-a transformat in camera de spital.Sangera puternic desi au operat-o ea era intr-o stare critica doctorii nu i dadeau sanse.Toti plangeau dar cel mai suparat era Sebastian.
Sebastian pov
Lorena a intrat in scurt timp in coma,a trecut o luna de atunci eu doar stau inchis in camera mea,Judy tot imi aduce mancare dar o refuz,trec de 4 ori la Lorena in camera in speranta ca se va trezi dar nu se intampla asta.
Lorena pov
Puteam auzi tot ce se intampla in jurul meu,dar eu eram inchisa intr-un spatiu in care se derulau amintiri,stau asa de o luna,si incep sa fiu din ce in ce mai slabita,uneori apar si imagini cu el care parea a fi in depresie. Dar intr-o zi aud o voce ciudata.
X:Vrei sa iesi de aici?
L:Da
Apoi umbra se apropie de mine si realizez ca era cea care ne-a inchis in camera si cea care ne-a ajutat sa parasim castelul din alt taram.
X:Atunci imagineaza-ti cele mai frumoase amintiri cu Sebastian.
Si atunci mi se deruleaza in minte primul sarut,cand m-a tras dupa el in cascada si chiar cand eram sub luna plina.
Dupa simt cum prind putere si ma intorc la corpul meu si imi deschid ochii acolo erau Judy,Paula,Dante si David care se uitau uimiti si fericiti la mine dupa ce ii imbratisez pe toti desigur din patul meu fiindca nu aveam putere sa ma ridic ii intreb:
L:Unde e Sebastian?
P:In camera lui,nu vrea sa vorbeasca cu.nimeni.
Atunci ma ridic din pat desi imi era greu si merg spre camera lui,incerc sa ma tin pe picioare si cand ajung bat la usa si aud:
S:Lasa-ma in pace.
Dupa intru si intreb:
L:Nici cu mine nu vrei sa vorbesti?
Cum ma aude vine la mine si ma îmbrățișează strans si ma intreaba:
S:Daca te-ai trezit de ce nu te odihnesti?
L:Am venit sa te vad.
S:Inteleg dar acum dute si odihneste-te.
L:Bine
Si ma pun in patul lui,dar el spune:
S:Nu aici in camera ta.
L:Ai zis sa ma odihnesc asadar o sa stau aici.
S:Nu pentru mult
Dupa ma ia in brate si ma duce in camera mea si spune:
S:Ai grija de tine.
L:Bine.
A trecut o săptămână ma simt foarte bine am aflat ca David si Matt o sa ceara fetele in casatorie asa ca ii ajut cu surpriza.
Am tinut fetele ocupate toata ziua cat baietii au pregatit inelele si locul amenajat.Era un lac minunat cu cateva cascade.

Ne vedem data viitoare cu urmatorul capitol,va multumesc tuturor celor care cititi aceasta carte si va place

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ne vedem data viitoare cu urmatorul capitol,va multumesc tuturor celor care cititi aceasta carte si va place.La revedere.

Aleasa unui monstruWhere stories live. Discover now