Capitolul 11 Mica mea Clara

2.7K 223 10
                                    

Clara si Brandon se pregateau sa urce in avionul ce-i astepta pe pista .

-Brandon , auzi ceva ?intreba Clara simtind miscarea din jurul lor 

-Nu !

Regina continua sa urmeze sunetele pasilor ce dispareau si apareau printre copaci .Langa ea Brnadon incepu sa simta la randul lui cateva mirosuri noi .Garzile Clarei , in numar de doua  incepura sa se foiasca simtind cum sunt pe cale sa fie atacati .Pilotul iesi si el din avion sarind impreuna cu cei doi asistenti in fata reginei .Din pacla  copaciilor  un grup de vampiri ,varcolaci si metamorfi   se ivira , urmati de doua fete multe prea cunoscute pentru regina Clara , incepand cu Quin , apoi Drake si inca un metamorf foarte cunoscut reginei , Shadow consilierul personal al lui Quin si  un vechi inamic al Clarei .

-Ce cautai aici ?intreba regina 

-Am venit sa lamurim niste probleme Maiestate , vedeti cum am pierdut sustinerea Consiliului m-am gandit ca singurul mod de o recupera este sa elimin principalul candidat si atunci am calea libera spre loja goala . spuse Drake zambind 

Brandon maraii gata sa-l atace , dar Clara il opri

-In cazul asta poti sta linistit , imi retrag candidatura !il informa regina 

Drake ramase uimit , dar Quin maraii 

-Nu putem lasa  martori!tuna si se azvarli spre ea 

Intr-o secunda  Brandon se transforma si zbura direct in el , apucandu-i capul cu dintii in timp ce Quin urland se preschimba si el intr-o creatura blanoasa pe o parte cu capul  lipsit insa de orice fir de par si cu ghiare lungi .

Clara maraii in timp ce varcolaci si metamorfi sarira spre ea si ceilalti vampiri ce o protejau .Drake insa ramase in spate asteptand sa vada deznodamnatul .Clara  azvarli unul dintre varcolaci in Shadow in timp ce pilotul ii rupea capul altuia ce venea din spate .Vampirii ramasera insa nemiscati langa regele lor , asteptand ordinul care insa nu venea .

Shadow se repezii  spre Clara ,cand acesta era ocupata cu un varcolac si o tranti la pamant .Mainile lui se fixara pe gatul ei gata sa-l smulga in timp ce regina se zbatea tinuta fiind de varcolac si de un metamorf .Shadow ii rasuci capul ,in timp ce Clara scoase un tipat de groaza , incercand sa-si elibereze mainile .Brandon se repezi spre ea , dar Quin il tranti la pamant .

Regina simti cum capul ii pocneste si inchise ochii constienta  ca totul se va termina .Inima ii tresarii si sufletul ii se rupse gandindu-se ca odata cu ea va muri si puiutul ei .Urlete de agonie ale lui Brandon si strigatele supusilor ei fusera singurele lucruri pe care le mai auzi .

-Clara !urla o voce de bestie inainte ca din padure sa iasa un intreg batalion de vampiri .

Regele Tristan se repezii  spre regina  rupandu-i capul lui Shadow dintr-o lovitura ,apoi dezmembrandu-i mainile .Ceilalti vampiri sarira pe varcolaci si pe Quin facandu-i bucati in timp ce Vladimir fugi catre Drake care incerca sa scape prin padure .

.............................

Drake , Quin , Shadow si toti cei cei ajutasera fusera aruncati rand pe rand in focul din mijlocul poienitei .In cealata tabara nu se pierduse insa niciun suflet , Brandon era ranit , dar cu toate astea refuza sa-i de-a drumul din brate Clarei care isi revenea treptat pe masura ce timpul trecea .

-Are nevoie de venin ca sa-si revina mai repede !spuse Vladimir aruncand ultima parte dintr-un corp in foc 

Tristan se apropie de Brandon , ignorand maraielile izvorate  din pieptul acestuia .

-Lasa-ma pe mine !ii ceru Tristan 

Brandon maraii iar , refuzand .Doi vampiri il rpinsera in urmatoarea clipa de brate tragandu-l de langa Clara .Varcolacul se impotrivi , dar ranile il facura mult inferior vampirilor , ce incercau sa-l traga departe de regina si de rege .

Vraja buna,tinta gresitaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum