Capitolul 12 Intalnire cu familia

2.8K 198 7
                                    

Autor Pov

Clara , deschise usor pleoapele , lasand irisul sa i-a contact cu lumina slaba din camera .Se astepta sa vada  culoarea mult prea cunoscuta  in noante clade de miere , cu care era obisnuita ,insa , in schimb , in fata ochiilor ei zarii un verde crud  , iar in loc de mobila masiva din lemn brun  , observa  corpurile rotunde  de arama argintate , ce erau imprastiate prin camera intr-un dulce stil gotic si victorian de regalitate .

Regina tresarii , ridicandu-se in sezut ,fara sa clipeasca macar .

Se repezi spre usa  dubla , deschizand-o fara cel mai mic efort in ciuda masivitatii sale .Trecu in cateva secunde coridorul lung ,plin de ferestre  , prin care treceau fara jena razele argintii ,  cautand orice punct care putea sa-i identifice locul .In cele din urma ajunse in fata scarilor principale .Privind spre baza observa camera cunoscuta , pe care o vazuse ultima data dar cu vaga impresie ca nu si  prima , cu putin timp in urma .

"Ce caut in palatul  regelui Tristan ?"se intreba amintindu-si slab vocea acestuia inainte ca Shadow sa-i sfarame craniul .

Cobora  scarile ,de data acesta cu o viteza lenta si pentru un om , indreptandu-se apoi catre usa , ce stii ca  face intrarea spre salonul de zi .Impinse cu grija  , bucatile  masive de platina ,reveland o camera grandioasa ,  unde luxul era cuvant de ordin printre obiectele scumpe ce-i incadrau peretii  de miere .Atentia Clarei fuse insa fixata asupra celor doi figuri fine , ce parca o  asteptau de o viata .

Micuta printesa ,fu prima care sari de pe canapea fugind catre ea .

-Clara ,te-ai trezit !izbugni sarindu-i  in brate 

Clara o prinse , surprinsa, dar o imbratisa la randul sau ,mirandu-se de entuziasmul fetitei de o revedea .In spatele ei , insa, inca pe canapea regina Fiona o fixa cu teama , analizand-o cu grija .

-Ma bucur sa vad ca esti bine , tati a zis ca un vampir rau te-a lovit , daca  il vad vreodata o sa-l pedepsesc rau , cum a intraznit sa-mi loveasca sor.....

-Tamy , las-o pe Clara sa respire !interveni regina ridicandu-se in picioare , lasand rochia lunga de culoarea ambrei sa-i alunece usor pe gambe 

-Dar mami ... protesta copila bosumflandu-se ,dar se conforma retragandu-se pe propriile picioruse ,eliberand-o pe regina din imbratisare .Clara simti un sentiment  , neexplicabil ,de iubire fata de micuta copila si fara sa realizeze se trezi zambindu-i cu toata fiinta 

-Si eu ma bucur sa te revad Tamy !

Printesa ii raspunse cu un zambet ,cat tot chipul , chicotind .

-Cum te simti ?intreba regina Fiona pe un ton distant ,dar cu o usoara noanta de disperare .

-Bine maiestate ,multumesc , dar nu stiu exact de ce ma aflu aici ?

-Tat..imh Tristan te-a adus ranita , a durat cateva ore bune sa te refaci , in prezent el si logodnicul tau se intalnesc cu Consiliul pentru a face cunoscuta intamplarea , cred ca trebuie sa revina din moment in moment !Daca vrei sa iei un loc !sopti regina ,aratand spre fotoliul din fata sa 

Clara se indrepta spre fotoliu urmata de Tamy ,care se aseza in poala ei ,fara vreo ezitare .Clara insa nu protesta ,imbratisand-o cu caldura .

Fiona isi relua si ea locul ,analizand pardoseala de granit .

Linistea se aseza apasator in camera , pana ce un majordom  ce parea tanar , dar cu ochii de invatat , intra  in camera aducand cu el o tava de argint pe care o aseza pe masuta dintre regina Fiona si Clara .

-Maiestatile voastre !sopti acesta aplecandu-se 

Fiona il privi pe majordom cu discretie ,iar acesta incuvinta din cap , intr-un gest firesc .

Vraja buna,tinta gresitaWhere stories live. Discover now