3.

145 8 2
                                    

"Ahoj Rachel" tentokrát se na mě ale smál. "Ahoj emmm jak že se to jmenuješ?", "Ah jsem Daniel".Pomalými kroky přišel ke mě a podali jsme si ruce.

Ruku mi však stále nepouštěl a zadíval se na můj prst. "Ááá co pak to máš za prsten?" a s trochu vyděšeným pohledem na mě koukl.

"No ten jsem dostala od svého bratra, v jednom kuse mi říká ať si ho nikdy nesundavám, nevím proč, nikdy mi neřekl důvod".

"Má pravdu, nikdy si ho nesundávej"a falešně se usmál. "Danieli ty o tom prstenu něco víš?".trošku se uchechtl "Kdo ví" a pustil mi ruku.

"Ahoooj...jé kdopak je tohle?" "Danieli to je moje kamarádka Bell". Bell se k Danielovi trošku naklonila"Tak Daniel vlastně si vzpomínám že jsem tě zahlédla ve třídě hele umíš matiku? Že by jsi mi s ní mohl pomoct". "Jistě rád pomůžu, ale teď mě omluvte" ještě se na mě zadíval a odešel.

"No do prdele ten je tak sexy, zajímalo by mě jak vypadá nahý určitě jeho tělo je k sežrání". Ještě se dívala jak odchází a skousla si spodní ret.

"Bože Bell jen se z něj nerozteč". "A Rachel co tu vůbec dělal?" "No jen tak za mnou přišel" "Že by ses mu líbila trochu po tobě pokukoval ,ale ten je můj jasný? ty máš svého Colea". Zatím co jsme se bavili jsme došli před školu kde už stál Cole opřený o auto.

"Ahoj Cole já myslela že pojedu autobusem" "Kdepak chtěl jsem si svoji princeznu přivést domů sám". Šťastně se usmál a otevřel mi dveře od auta. Ještě před nasednutím jsme se s Bell objali a už se ztrácela v davu.  

"Cole prosím řekni mi něco o mém prstenu?" Cole se na mě otočil a odshora dolů mě očima projel "Ne promiň" tsss takový tajnůstkář.

Když jsme dojeli domů hodila jsem kabelku na křeslo a šla se převléknout do sportovního tílka a třičtvťáků a šla si zaběhat do lesa, Když jsem se vrátila šla jsem uvařit kari, které má Cole tak rád. 

Když jsme doobědvali tak jsem šla umýt nádobí. "Rachel já si jdu zaplavat, nechceš jít se mnou?". "Né dík já se budu opalovat na lehátku a číst knížku".

Když už byl večer a byla zima tak jsme šli domů. Já nám udělala večeři, když jsme dojedli uklidila jsem nádobí do myčky a rozloučili jsme se. ještě jsem se šla osprchovat, odlíčit a vyčistit zuby. Achjoo zase mi neřekl nic o tom prstenu hmmm tak si ho sundám vždyt se snad nic nestane je to jen prsten. Tak jsem ho sundala a dala na noční stolek pak už jsem zalehla do postele a usnula.

Cole Castel

Když jsme se rozloučili šel jsem ještě zalézt do sprchy. Achhh ta voda je tak příjemná chtěl bych aby tu se mnou byla Rachel a mohl se jí dotýkat na citlivých místech.

 Při těch myšlenkách jsem se ho dotkl, už mi stál. Začal jsem ho hladit, nejdřív pomalu a pak rychle "ahhhhh to je tak úžasný chci aby ses ho dotkla jazýčkem a pohrála si s ním....ahhhh" udělej mě. Už jsem jemně cítil že už budu, když v tu chvíli jsem pocítil podivnou vůni.

Vylezl jsem ze sprchy a vzal si tričko a trenky. Pořád jsem dole cítil že to nevydržím, ale nešlo odolat té vůni. Vedlo to směrem k pokoji Rachel, otevřel jsem dveře do jejího pokoje kde už sladce spinkala. 

Ta krásná vůně se táhla od již spící dívenky. Přišel jsem k její posteli a sedl si na kraj. Pohladil jsem ji po tváři má ji tak hebkou naklonil jsem se blíž k ní a políbil jí na tvář. Pocítil jsem vůni krve a tlučení srdce. Hlavu jsem odtáhl níž ke krku nee to nemůžu kurva proč si sundala ten prsten jasně jsem jí řekl ať si ho nikdy nesundavá.

Dostali jste se na konec publikovaných kapitol.

⏰ Poslední aktualizace: Jan 05, 2020 ⏰

Přidej si tento příběh do své knihovny, abys byl/a informován/a o nových kapitolách!

Bloody kissKde žijí příběhy. Začni objevovat