1.Bölüm

64 4 2
                                    

Manolya çıkmazına durduk yere işiniz düşmez ya benim gibi burada yaşıyorsunuz ya da işiniz düşmüştür.Her zaman ki gibi annemin bağırışlarıyla uyandım. Bağırmasının tek nedeni kıyafetlerimi ulu ortada bırakmamdı.Ya ulu ortada dursa ne sakıncası vardı sanki.
Annemin temizlik ve titizlikle kafayı yemişti.Babam işten eve gelinceye tüm kıyafetleri kapıda çıkarıp ondan sonra İçeri alırdı.Babam çok sabırlı biri olduğu için annemin bu hallerine katlanırdı.
Sabah sabah annemin bin ton laflarını aldırış etmeden giyindim.Mutfağa gidip ayaküstü bir şeyler attıştırıp Ali'nin gelmesini bekledim.
Ali yan komşumuz her sabah annemin zoruyla onunla okulla gidip gelmem gerekiyordu.
Ali'nin babası ile annem çocukluk arkadaşları oldukları için bizimde arkadaş olmamızı bekliyordu.Ama benim Ali ile arkadaş olmam uzaylılarla arkadaş olmam gibi bir şeydi.
Bildim bileli ali ile titişir ve hep kavga ederiz.
Kendini beğenmiş ukalanın teki...
Sonunda kapının çalınması ile Ali geldi
Annem kapıyı açtı.Odamdan çantamı alıp hazırım gidelim dedim.
Yavaş sinsirella sanada günaydın dedi.
Cevap vermeden ilerledim.Arabasinin önünde durup beyefendinin kapıyı açmasını bekledim
Odun kapıyı çok hızlı açınca âçmasi ile yere düşmem bir oldu. Odun ne olacak benim yerde acı çekmem onun umrunda bile olmadı hemen kalkıp arabaya bindim ona söylenmeye başladım.Vee kazanmıştım Ali'yi çileden çıkarmayı başarmıştım laflarımla ohh be sonunda okula geldik senin dırdırından kurtuldum dedi.
Bunun eve gidişide var odun bey diyip arabadan inip sınıfa doğru gittim yanıma Bora geldi günaydın aşkım deyip sarıldı.
Bora ile Ali birbirlerini hiç sevmezlerdi.
Meriç yine mi bu çocugun arabasi ile geldin off yaa diyip trip attı.Aşkım annem işte bende onunla gelmekten zevk almıyorum ama mecburum diyip birazcık Bora'yı sakinleştirmiştim.
Sınıfa doğru gittim. Bora ve Ali lise Son sınıftaydılar.Aynı sınıfta olmak ikisi içinde baya sinir bozucu bir şeydi.
Zilin çalmasiyla ben kendi sınıfıma Bora da kendi sınıfına gitti.Offf bu 40 dakika nasıl geçicek diye söylenmeye başladım Sibel kızım daha ilk dersten böyle söylersen vayy senin haline hadi derse odaklan dedi.
Dersin böyle geçmiyeceğini bildiğim için her zaman yaptığım gibi uyudum.
Nasıl daldıysam uykuya Zilin çaldığını bile duymamışım Sibel' in uyan uykucu demesiyle uyandım. O sıra Bora içeri girdi yine mi uyudun aşkım yaa diyip kızdı.
Bora benim dersleri aldırış vermeyip kafama göre davranmama çok kızıyordu.
Bora okumuş bir ailenin tek çocuğu olup benim aksime derslerinde ve hayattinda baya mükkemmel biri olduğu kadarda baya yakışıklıydı.Tüm kızlar onun etrafında olması beni baya sinir ediyordu.Kizlarin Bora'ya bakması yüzünden okulda baya kavga çıkarıp baya kızın canını yakmıştım.
Bora benim bu tür davranışlarımı hep çocuksu bulurdu.

Ansızın kitap yazmaya karar verdim.umarim beğenirsiniz.bakalim hırçın kızımız meriçi diğer bölümlerde neler bekliyor. Diğer bölümlerin gelmesi için oylamayı unutmayın.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 09, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MASKARAWhere stories live. Discover now