Introducere sau cv de genu

301 30 9
                                    

De ce :
Deci ( fara deci ) , în principal am creat aceasta carte pentru a o ajuta pe IJustDeath . Acum va întrebati cu ce , simplu : misterul lui BEN Drowned . Si am 2 motive :
1 . Vreau sa aflu adevarul la fel de mult ca multi dintre voi .
2 . Sa le arat multora dintre acei "destepti" ca se însala . Creepypasta exista , pe undeva . Orice minciuna are si un sambure de adevar . Am crezut , cred si voi crede mereu în ei . O sa le dovedesc tuturor ca se însala , mai devreme sau mai tarziu .

Continut :
În principal , aceasta carte va contine multe teorii de ale mele si ale lui IJustDeath , informatii Top Secrete, conversatii ciudate pe CleverBot  , concluzii si alte chestii de genul . Deci daca voi credeti ca cartea asta va fi un F.F va sfatuiesc sa nu va faceti sperante false .

Legat de comentarii urate , hate si altele :
Va zic de pe acum ca orice urma de hate , de misto si altele nu o voi tolera aici . Iau foarte în serios aceasta cautare . Nu voi fii DELOC draguta cu cei care vor lasa un comentariu urat legat de munca mea .

Concluzie :
În concluzie , sunteti toti bineveniti sa adaugati aici teorii sau alte informatii despre BEN Drowned . Contactati-ma în privat si vom discuta .

P.S : aruncati si un ochisor la cartea lui IJustDeath pentru informatii si teori :)

Where do we go ? [ Concluzii , fapte si teorii cu BEN Drowned ]Where stories live. Discover now