Începutul

3 1 1
                                    

Mereu în curtea școlii aud cum ceilalți fac mișto de mine . Am ajuns să mă întreb daca asta este tot ce mi-a rezervat viața . Realizez că încă sunt în liceu si asta este doar o etapă a vietii dar ... pur și simplu mi se pare prea mult . Tatăl meu este polițist iar mama a fost asistentă . Prin ,, a fost " sper că înțelegeți la ce mă refer , în fine , este prima dată când am fost invitat la o petrecere și n-am de gând să dau cu piciorul acestei ocazii de a mă integra într-un grup.
Nu este o petrecere oarecare , stiti de ce ? Acolo este si Leah , fata visurilor mele , care normal că mă considera un terminat. Sper că o să fac o impresie mai bună . M-am îmbrăcat frumos si am plecat spre casa lui Cătălin ( cel mai tare băiat din școala - un cretin ). Era ora 8:30 când am ajuns acolo .
Cătalin : - Salut bro , bine ai venit , distreaza-te !
Eu : - Salut
Am stat pe acolo vreo 20 de minute uitandu-ma in gol pana cand l-am vazut pe singurul om pe care il cunosteam de cand eram mic , Alex.
Eu : - Alex !!! Ce faci ?
Alex : - Bine , tu ? Nu credeam ca o sa ajungi.
Eu : - Eh , am lasat putin treburile si am venit si eu sa fac o vizita , oricum nu stau mult .
Alex : - Aha , uită-te în stanga
Eu : - Ce e ?
Alex : - Nu o vezi ?
Eu : - Am vazut-o ...
Alex : - Si n-ai de gand sa actionezi ?
Eu : - În niciun caz , oricum n-am nici macar o sansa
Alex : - Frate , iti place de ea de 2 ani
Am evitat sa mai vorbesc despre Leah si i-am spus lui Alex sa bem si noi ceva .
Trece timpul foarte repede si se face ora 11 .
Eram foarte ametit , ma simteam molesit si nu mai aveam chef de absolut nimic asa ca m-am gandit sa plec. Alex mi-a spus ca daca mai stau pana la 12 o sa ma duca el acasa .
Amandoi eram ametiti asa ca i-am spus ca mai bine s-ar duce acasa pentru ca n-are rost sa faca un drum in plus.
Eu stateam la 2 km de Catalin , nu este o distanta foarte mare dar drumul te purta prin o padure.
N-am mai stat pe ganduri si am plecat cu gandul ca o sa ajung pana in 11:30 acasa pentru ca eram ametit.
Facusem vreo 5 minute si eram in drum spre casa dar am vazut o lumina puternica iesind din padure . Eram ametit asa ca am evitat , oricum probabil mi se parea . Lumea se rotea cu mine . Am mai mers 2 minute cand am vazut din nou lumina. M-am uitat in spate sa vad daca se mai vedea si cea din urma.
Nu mai era acolo asa ca am inceput sa ma panichez gandindu-ma ca ma urmareste cineva . Am inceput sa grabesc pasul fiind speriat . Lumina aia era ceva ciudat , ma simteam foarte atras de ea , pur si simplu simteam ca emana un fel de energie care ma facea sa ma simt ... puternic ...
Intr-un moment ma simteam asa de atras incat nu mai constientizam riscurile si nimic altceva. Ma apropiam iar lumina se intensifica cu fiecare pas pe care il faceam. Ajunsesem foarte aproape de acea lumina . M-am uitat in spate si pierdusem drumul , totul era schimbat . M-am abatut de la drum maxim 40 de pasi in padure dar parea ca eram inconjurat in totalitate de copaci . Pierdut fiind , m-am intors spre lumina aceea . Era o distanta de maxim 10 metri intre mine si ea . Am tras cu ochiul dupa un copac si am vazut ca era un cerc care era inconjurat de niste oameni . Dar nu erau oameni , erau altceva , mainile lor erau atat de rosii iar fetele acoperite cu un fel de masca care parea sa fie fata lor . Ma holbam ca prostul si dupa aceea unul dintre acei oameni s-a intors spre mine . Nu mai imi aduc aminte nimic din ce s-a intamplat. Am in minte numai fata ,, omului " care s-a intors spre mine si in rest nimic . Pur si simplu m-am trezit in fata casei dimineata fara sa stiu ce se intamplase .

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 05, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Evan Where stories live. Discover now