Prologue

20 5 6
                                    

Kafasındaki düşüncelerden kurtulmaya çalıştı genç kız.Ne yapacaktı şimdi?Yaşadıkları ona ağır gelmeye başlamıştı.Kendini daha fazla tutamayıp sokağın başındaki parka gidip banklardan birine oturdu.Kulağında çalan şarkı bile onu ağlatmaya yetiyordu.Gözünden akan yaşlara aldırmadı ve zor çıkan sesiyle şarkıyı söylemeye başladı:
"Hey Dj play me a song to make me cry.."

İhanet duygusunu kalbinin derinliklerine kadar hissetmişti.Sevdiğinin onu kullanmasına göz yumup çöp gibi atılmayada razı kalmıştı.Sevdiği adamın bir katil ve mafya olduğunu bilmiyordu tabi.Ve o adamın kendisine değilde ablasına aşık olduğunu da..

Peki ya babasına ne demeli? Önce annesini aldatıp sonra zavallı kadını evde başka bir erkekle basmış gibi yapıp suçu annesinin üzerine atmıştı.Anneside dayanamadı tabi ve zaten hassas olan bünyesi yaşadığı olaylarla daha çok çöktü ve hastalıktan öldü.

Oysa ne kadar mutluydu küçükken.Bahçelerinde bir elma ağacı vardı.Ablasıyla birlikte solucan toplarlardı hep.Elma ağacının etrafında çok solucan olurdu.

Ablasını uyarmak istiyordu.Peşinde bir katilin dolandığını ona anlatmak istiyordu.Ama korkuyordu genç kız.Gözyaşlarını elleriyle silip oturduğu banktan kalktı.Gidecek bir yeri olmasa bile yürümenin iyi hissetireceğini düşündü.

O sırada yağmur bastırmıştı ve insanlar evlerine gitmek için acele ediyorlardı.Küçük bir çocuk kapüşonunu kafasına tutarak ıslanmaktan korunuyordu.

Çok severdi genç kız ıslanmayı.Yağmurdan korunmaya çalışan insanlar komik gelirdi o yüzden ona.Yağmurun ıslattığı asfalt yolda ilerlerken bir lastiğin kayma sesini duydu.Kafasını çevirmeden gözüne sanki bembeyaz bir şimşek düştü.Her taraf bembeyaz oldu ve genç kızın bedeni yağmurun ıslattığı asfalt yola düştü.

Bu da ilk bölümümüz olsun.Bu arada bu kızımız baş karakter değil ^.^
Medya:Bu bölümdeki hayat dolu kızımız


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 08, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tangled|JkWhere stories live. Discover now