ben

358 17 2
                                    

Babası öldükten sonra Ben iyice içine kapanmıştı bu yüzden arkadaşı da yoktu taa ki Beverly ile tanışana kadar.Açıkçası Ben Beverly'i arkadaşı olarak görmüyordu ona ilk gördüğü anda aşık olmuştu.Grubun dağılması onu da diğerleri gibi etkiledi ve Beverly ile daha az buluşuyor olmaları onu çok üzüyordu.Beverly büyük ihtimalle o şiiri Bill'in yazdığını düşünüyordu.
(Saçların kış ateşi)
Ben ona söylemeyi düşünüyordu ama kim şişko bir çocuğu sevmek isterdi ki?
(Ocak ayının korları)
Yine de Ben söylemek istiyordu çünkü Bill'in Beverly'den hoşlandığını anlamıştı.Eğer birbirlerine sevdiklerini söylerlerse Ben o an orada ölebilirdi.
(Kalbim de orada yanıyor)
Zayıf ve yakışıklı bir çocuk olsaydım ona söylerdim ama eğer Bill onu elimden alırsa..İyi şanslar Bill..Ama şunu bil onu asla benim sevdiğim gibi sevemeyeceksin.

Şişko olması bir yana zeki bir çocuktu ama kimse bunu umursamıyordu.Şey belki Henry çünkü ondan kopya istiyordu sınıfta kaldığı için ve Ben kopya vermediği için Henry onun karnına bıçakla H harfini kazımıştı.Eğer o gün o çocuklar yardım etmeselerdi..

Sahi,eğer onlar olmasaydı ne olurdu?Ben,Beverly ve Mike onların arasında olmazdı sanırım.O taş savaşı onları birbirine bağlamıştı ama tek kişi hariç.Valensia o gün Mike'a yardım etmemişti ve sanırım eve gitmişti ve ertesi gün gelmişti.Yoksa çemberi bozan kişi o muydu?Belki de Valensia'nın bu grup için tek yararı Richie'yi hayatta tutmaya çalışmaktı çünkü Ben Valensia hakkında güzel seyler düşünmüyordu.Açıkçası egoist,sadece kendisine ve en yakın üç arkadaşına değer veren bir pisliğin tekiydi.Greta veya Henry'den tek farkı psikopat olmamasıydı.Belki de öyleydi kim bilir?

Ben,şeker dükkanına girmiş ve biraz şeker alıp hızlıca şeker yemişti.Acaba diğerleri nasıldı?Sahip olduğu arkadaşlar sadece onlardı ve başlarına bir şey gelsin istemiyordu.Özellikle de Beverly'nin başına gelirse ölürdü.Ben onu koruyabilirdi evet.Oldukça büyük bir çocuktu tamam ama konu Beverly ise onu sonuna kadar korurdu.

Ben şekerlerini bitirince Richie'nin gözleri dolu biçimde ona doğru koştuğunu gördü.

Richie; "S-saman kafa hemen bizimle gelmelisin."

Ben; "Richie bir sorun mu var?"

Richie; "SENCE HER ŞEY NORMAL GİBİ Mİ GÖZÜKÜYOR APTAL?"

Richie sakin olmaya çalışarak derin bir nefes aldı.

Richie; "Valensia,Jane ve Beverly'i Pennywise kaçırdı.Ben seni çağırmaya geldim.Bill Mike'ı,Eddie Stan'i çağırmaya gitti bu yüzden acele etsen iyi olur başlarına bir şey gelmeden onları kurtarmalıyız Ben!"

Ben beyninden vurulmuşa döndü.

Ben; "Tamam hadi çabuk gidelim!"

Ben ve Richie koşarak Neibolt evinin oraya gittiler.Diğerlerini beklemeye başladılar.Önce Bill-Mike ikilisi sonra Eddie-Stan ikilisi gelince içeriye girdiler.

a clown - ITHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin