GÜL'ÜN SÜRPRİZİ - 45

29K 1.2K 6
                                    

Günler sonra polislerden haber gelmişti. Sinan Bey karısı tarafından ihanete uğradığını öğrenince eve gitmiş karısına saldırmıştı. Neyse ki Nesibe Hanım o sırada mutfakta olduğu için kendisini boğmaya çalışan kocasından eline aldığı bıçak ile kurtulabilmişti. Sinan Bey kendisine saplanan bıçağın etkisi ile yere yığılmış Nesibe Hanımın çağırdığı polislerin hemen gelmesi ile tam anlamıyla kurtulmuştu.

Sinan Bey tedavi edilip mahkeme kararı ile hapse atıldı. Nesibe Hanımda evi sattı kendi ailesinin yaşadığı yere taşınmaya karar verdi. Sinan Bey hapiste sadece üç hafta kalabildi. Çünkü orada da hastalıklı düşünceleri, konuşması ile sonunda kendini bir mahkumun elinde buldu. Kızgın mahkumun ellerinde gardiyan gelemeden can verdi.

Gül Nihal “Ne yaparsa yapsın öldürülsün istemezdim.” Dedi.

“Ben de ölsün istemezdim canım ama size asla ulaşamayacağı için sevindim.”

“Nesibe Hanım ne yapacak şimdi. Kızı ile torunun acısı bitmemişken kocası kafayı yiyip seni kaçırdı sonra da hapse girip öldürüldü. Kocasının boynuna sarılışını söylemiyorum bile.”

Aslan karısının elini tuttu. “Babamdan rica ettim gidip konuşması için. Nesibe Hanım atlatabilmek için psikolog ile görüşüyormuş. Babam atlatacağını düşünüyor. Kocasından ona kalan hisseleri de satışa çıkarmış onları ben aldım. Babamın yeni ortağıyım.”

Gül Nihal kocasının yanına kıvrıldı. “Babanın söylediğine göre şirkette ki kendi hisseleri zaten senin olacakmış.”

“Biliyorum. Bu yüzden babamla anlaşma yaptım vasiyetini değiştirdi. Şirketin yarısı artık zaten benim diğer yarısını da babamdan sana bırakmasını istemedim.”

”Neeee?” diyerek doğruldu Gül Nihal. “Neden bunu yaptın? Üstelik kabul etmeyeceğimi bildiğin halde. Ben senin karınım sadece Aslan. Babanı vasiyetini değiştirmesi için zorlayamazsın.”

“Sakin ol canım.”

“Nasıl sakin olayım ya. Bana küçük bir yüzük ya da aileye ait bir şey bırakmıyor şirketini bırakıyor. Hemen onunla konuşacağım….”

Aslan doğruldu. “Sakin ol Gül Nihal, dinle lütfen.”

“Dinliyorum ama fikrim değişmeyecek.”

“Babam için benim gelinim değil artık onun kızısın….”

“Benim için de babam gibi ama….”

“Şşşt. Babam vasiyetini çoktan değiştirmeye karar vermişti zaten çünkü Nida ve Yiğit için de ek maddeler ekletmek istiyordu. Senin adın ise çoktan oraya geçmişti bile sadece söz konusu olan şirket değildi. “

Gül Nihal şaşkınlıkla. “Beni çoktan vasiyetine mi ekletmiş?”

“Evet. Şirket konusunu da bilmeni istemiyordu ama ben aramızda gizli bir şey olmasını istemediğim için söyledim. Sen ben bilmezken annemle babamla konuşmaya başladığın an onların kızı oldun, hayatlarının bir parçası oldun. Bu benim zorumla değil senin kalbinle oldu.”

Gül Nihal’ in gözleri doldu. “Benim içinde ikinci bir anne baba gibiler ama bu çok fazla.”

“Aileler arasında fazla kelimesi olmaz canım. Biz biriz. Ailemizde benim ya da senin değil bizim şeylerimiz vardır. Eğer istemezsen babamla konuş ama onunda fikrini değiştirmeyeceğine eminim.”

“Aslan.” Diyerek kocasına sarıldı. “Seni, aileni, ailemiz çok seviyorum.”

“Ben de bizi çok seviyorum canım, ben de.”

GÜL'ÜN  SÜRPRİZİHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin