Ahoj Amerika

70 4 5
                                    

Je presne 3:30 v noci a ja stále spim počkať.Crrrrrrrr.Uz nespím lebo o hodinu odlietame do Ameriky včera večer ani neviem ako som zaspala rodičia boli až do neskorej noci v práci ako vždy.Zrazu sa otvorili dvere ,,Bell? Spis za chvíľu ideme do Ameriky vstavaj!",,Dobre dobre už idem ale ja tam nechcem ísť Alex.Bojim sa tam ísť."Brat sa na mna len pozrel usmial sa a už ma dusil v objatí.Po chvíľke odišiel zobral mi kufre a naložil ich do auta ja som sa obliekla.

(Všetko okrem šperkov ruksaku a toho ružu)Už len svoj vans ruksak do ktorého som si nahádzala slúchadla knihu môj počítač a ostatne veci

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

(Všetko okrem šperkov ruksaku a toho ružu)
Už len svoj vans ruksak do ktorého som si nahádzala slúchadla knihu môj počítač a ostatne veci.O 4 sme vyrazili na letisko po príchode na letisko sme sa rozlúčili s našim vodičom Jackom a dali mu odkaz pre rodičov.



-Na letisku-
Už tu čakám asi 2 hodiny nás let ma meškanie a mooooc sa nudim ,,Poprosime všetkých cestujúcich z Milana do Ameriky aby nastúpili do lietadla číslo 32 ďakujem." Po zaznení sme sa rozbehli pri gate a nastúpili do lietadla.Rychlo sme nastúpili lebo za 5 minút sme mali odlietať.Hned ako som si sadla na moje miesto pri okne a vedľa mna Alex tak som zaspala.Snivalo sa mi všeličo,dokonca aj že si nájdem dobrých kamarátov v Amerike ale pri mojom šťastí asi ťažko.

,,Sestrička vstavaj už sme tuuu"Čo?? Nieje možné ja som celu cestu prespala!,,Ako?"brat sa len zasmial a zobral si svoj aj môj ruksak do rúk a išli sme z lietadla kde nás mal čakať bratov kamoš Luke vyšli sme z letiska a brat hneď išiel za nejakým vysokým ryšavím chalanom,,Belle pod sem toto je Luke!",,ehh ahoj ja som Isabelle sestra Alexa"okej uznavam toto bolo fakt trápne Luke sa len usmial a povedal,,Čau ja som Luke kamarát Alexa" a zasmial sa omg ma fakt pekný úsmev počkať cooo ? Toto som nepovedala no nič.Nastupili sme do veľkého čierneho auta pravdepodobne je Lukove.Luke nás zaviezol pred veľkú luxusnú bytovku podľa mna je to fakt cool bytovka takú nemajú ani v Miláne ani v Rýme!Vystupili sme Lúke a Alex zobrali naše veci a šli sme do tej krásnej veľkej bytovky!Byvame úplne na vrchu výťah nám ide až do bytu preto musíme stále pri sebe mat karty.,,Takze Belle toto je nás nový domov páči sa ti tuu?,,jasne že sa mi tu páči je to tu krásne a ešte že no kde budem mat izbu?"Alex sa len usmial a zobral ma za ruku niekde na veľkú chodbu,,na ľavo je moja izba oproti napravo je tvoja izba",,ďakujem Alex,mám ta rada",,aj ja teba sestrička"










Konieeeec.Dufam že sa Vám tento príbeh páči kľudne mi napíšte nejaké komenty čo by ste tam chceli alebo čo sa Vám tam nehodí.A neboojtee za chvíľu sa tam nás hrdina objavy.



Vaša Lily💞🙏🏻

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 23, 2019 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

MadLoveWhere stories live. Discover now