Chapter 3

20 0 0
                                    

DIT IS IN HET STUK DAT LEX DAAN IS BEGONNEN TE VOLGEN!

Daan p.o.v
Als ik mijn telefoon pak zie ik een volgverzoek,
Ik open mijn telefoon en zie dat het van Lex is ik volg hem terug en krijg zijn foto te zien.

Ik klik op de foto en zie een jongen met blond haar en bruine ogen.
Ik kijk naar de foto en denk *hij is best knap als je hem zo bekijkt*

Ik kijk naar de foto en denk *hij is best knap als je hem zo bekijkt*

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Lex.vd
104 likes
14 nov 2019

Sebastiaan.xo
Mooie foto lex! ☺️

Alexa.356
Omg lex! Wat een knapperd ben je toch 🥰
————————————————————————
Ik kijk nog iets langer naar de foto's en leg daarna mijn telefoon aan de kant, ik kijk op mijn wekker en zie dat het al 00:30 is! Ik kleed me uit en ga gauw in bed liggen

OCHTEND
Mijn wekker gaat! Ik word langzaam wakker en kijk op mijn telefoon, ik zie dat Lex mij een dm heeft gestuurd. Ik open mijn telefoon en ga naar Instagram, ik open mij dm's en klik de dm van Lex aan. Ik lees "hey Daan! Ik ben het de jongen van de wc's, we hebben niet echt goed kunnen praten, daarbij had ik de vraag of je een keer na school wou afspreken bij mij thuis?" Ik kijk naar mijn telefoon en blijf een paar seconde staren maar weet niet wat ik terug moet typen, na een paar minuten denken typ ik terug "ja is prima hoor als je even je adres doorstuurt. En wanneer wou je afspreken?"
Waarop Lex antwoord "morgenmiddag?"
Ja is goed! Dan zie ik je morgen, typ ik terug.
VOLGENDE DAG
ik heb me helemaal klaar gemaakt en ben klaar om naar Lex toe te gaan, totdat me moeder vraagt waar ik naartoe ga, me moeder weet niet dat ik naar Lex toe ga. Dus zeg ik "ik ga naar Jaimy" waarop me ma reageert "is goed schat, om 6 uur thuis zijn" waarop ik antwoord "JAA MAM" en doe de deur achter me dicht.
Eenmaal aangekomen bij Lex zijn huis loop ik naar de deur en druk op de bel, een paar seconde later zwaait de deur open en daar staat Lex, blij zegt hij: "hey Daan" waarop ik verlegen antwoord "hoi" ik loop naar binnen en ga op de bank zitten, hij vraagt meteen of ik wat drinken wil waarop ik antwoord '' ja hoor wat heb je allemaal'' Lex antwoord: ''Cola, Sinas, Sprite en jus de Orange'' ik zeg: '' doe maar cola'' OKE hoor ik richting de keuken.

zodra hij het drinken heeft gepakt komt hij naast me op de bank zitten en doet de tv aan, hij vraagt aan mij '' wil je Netflixen?'' waarop ik antwoord ''ja hoor'' hij zet Netflix op en scrollt door Netflix heen. Hij vraagt aan mij: ''wat vind je leuk om te kijken op Netflix?'' ik zeg: uhm ja ik hou van die typische romantische dingen enzo! *lacht verlegen* Lex kijkt me aan en lacht en zegt daarna ''dan doen we dat toch!'' ik knik. Hij klikt de film " Love Simon '' en de film begint. nadat de film al even bezig is begin ik dichter tegen hem aan te liggen en hij doet zijn arm achter me langs en pakt me bij me schouder om me NOG verder tegen hem aan te krijgen waardoor ik het best warm krijg maar ik vind het een fijn gevoel! Nadat we de film hebben afgekeken is het al 17:45 en moet ik naar huis, ik zeg tegen hem: '' Lex ik moet naar huis ik moet om 18:00 thuis zijn, hij zegt: '' ja isgoed ik laat je wel even uit! Eenmaal bij de deur aangekomen doe ik de deur open en loop de deur uit, als ik de deur uit ben draai ik me om en kijk ik naar Lex en zeg: '' het was echt leuk, vaker doen? '' waarop Lex zegt '' ja tuurlijk! '' voordat ik echt ga geef ik hem nog een knuffel en loop naar me fiets en stap op me fiets, ik kijk nog even achterom om hem nog 1 x te zien en zwaai nog even.

Je hebt het einde van de gepubliceerde delen bereikt.

⏰ Laatst bijgewerkt: Aug 19, 2021 ⏰

Voeg dit verhaal toe aan je bibliotheek om op de hoogte gebracht te worden van nieuwe delen!

"Be mine"Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu