Chapter 1

42 4 0
                                    

- Ochtend -
Ik schrik wakker van me wekker, ik druk me wekker uit en ga uit bed, ik loop naar de kast en pak mijn basic zwarte broek en mijn witte hoodie uit de kast, ik doe alles snel aan en stop me boeken in me tas.

Eenmaal beneden aangekomen zie ik mijn moeder op de bank zitten en ik roep "goeiemorgen mam" waarop ze terug reageert "hoi schat, lekker geslapen?" "Jahoor jij?" Maar daar reageert ze niet op, ik pak me brood en stop het in me tas en ga naar school.

School
Het is 08:15 en de les begint, ik loop naar het rekenlokaal en ga op me plek zitten, Romy is er nog niet normaal zal ze er allang zijn. Ik pak me boeken en de meneer roept "ALLEMAAL STIL AUB!" Zo gaat de les door totdat de deur opengaat en daar romy binnenkomt, ze ziet er niet bepaald goed uit, ze komt naast me zitten maar zegt geen woord dus ik laat het. Ohja ik ben trouwens Lex en dit is mijn verhaal.

Lex p.o.v
In de pauze loop ik de klas uit en ga naar de kantine waar ik op een van de banken ga zitten, ik pak me airpods uit me tas en doe mijn muziek op, in een keer voel ik iets op me hoofd vallen, ik doe me aipods uit en voel op me hoofd. Het is een rauw ei!, ik hoor achter me een paar jongens lachen en schreeuwen naar me, ik hoor de helft niet maar wat ik wel hoor is "WAT EEN MOGOOL" maar reageer er niet op, ik doe me airpods terug in het doosje en loop naar de wc, eenmaal bij de wc aangekomen probeer ik het eispul uit me haar te krijgen (wat best moeizaam gaat) plotseling gaat de deur van de wc's open en zie ik een lange, slanke jongen binnenkomen, ik kijk hem lang en zeg heel verlegen hoi waarop hij terug zegt "hoi, ik zag wat er net gebeurde in de kantine en zag je naar de wc's rennen, wou even kijken of het goed ging "hij glimlacht" "ik glimlach verlegen terug" en ga dan weer verder met het verwijderen van het ei uit mijn haar, hij zegt dan van ja "ik ben Daan" waarop ik zeg "hoi ik ben Lex" "hoi Lex aangenaam" "word je vaker gepest hier op school?" "Ja best wel eigenlijk en altijd dezelfde.." ik kijk naar mezelf in de spiegel en zeg "dat is te begrijpen.." waarop Daan zegt "waarom dat dan!?" Hij kijkt me verbaasd aan, waarop ik antwoord "ja kijk dan ik ben echt lelijk dan begrijp ik waarom ik gepest word" hij pakt me bij mijn schouder en zegt "hou toch op joh je bent niet eens lelijk" ik kijk hem aan en bloos dan licht.

"Be mine"Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu