1. Bölüm

295 22 41
                                    

- Hey dur , onu geri getir dememe rağmen adam bana bakmadan karşımda ki minyon tipli yaşlı teyzenin çantasıni alıp kaçtı .
Ne yapmalıydım , düşün Azra düşün . Adamın gittiği yöne baktım . Ve aklıma bir fikir geldi bende onun yolunu kesmek için önümdeki sokağa girdim ve durmadan koştum koşarken yol ikiye ayrıldı bende sağ taraftan girdim ve koşmaya devam ettim .

Adamı uzaktan gördüğümda olduğum yerde durdum ve buraya gelmesini bekledim . Sanırım adam fazla acemi koşarken hep tökezliyor ve suratında yakalanmaktan korkmuş bir ifade vardı . Beni karşısında görence durdu ve suratına alaycı bir sırıtış yerleştirdi .

- O çantayı hemen geri ver .

- Vermezsem ne olur ?

- Sonuçlarına katlanırsın .

- Yaaa ... Ne sonuçlarıymış onlar .

- Mesela kolunun kırılması gibi sonuçlar .

- Peki bunu kim yapacak ?

- Tabikide ben yapacağım .

Dediğimde adam suratıma bakıp kahkaha attı bense hiç umursamadan ona doğru yaklaştım . Ben bunu yaparken adam kendini toparlamış benim yanına gelmemi suratındaki iğreç tebessümle bekliyordu resmen . Sen bekle bekle sana haddini bildirdiğimde de bakalım böyle güle bilecek misin , aptal .

Tam karşısında durdum ve bir hamle yapmasını bekledim .Aptal adam beni çok bekletmeden sağ elini yumruk yaptı ve bana vurmaya çalıştı . Hemen elini kavradım ve midesine dizimi geçirdim , adam ağzından küçük bir küfür kaçırdığında hafif tebessüm ettim ve tuttuğum elini onun arkasına doğru kıvırdım ve arkadan dizine vurup yere düşmesini sağladım . Yere düşünce bileğini daha sıki kavradım ve sert bir hamleyle bileğini kırdım . Birden ağzından bir inleme çıktı ve kendini serbest bırakıp yere attı . Bende umursamadan midesine tekme attım ve yaşlı teyzenin çantasını alıp arkamı dönüp gittim . Giderken
- Bunu sana ödeteceğim dediye bağırdığını duydum ve arkama bakamdan
- Elinden gelenin en iyisini yap dedim .

Geldiğim yoldan geri gittim ve çanatayı teyzeye geri verdim .
Bana bakıp bunu sen mi geri aldın o adamdan ? dedi bense sadece evet dedim ve oradan ayrıldım .

Arabama atlayıp eve gittim . ( evet arabam siyah ve mercedes model ) Evim 3+1 bahçeli bir evdi , evim diyorum ama tam olarak bana ait değil görev bitince elimden alacaklar ve beni başka yere yollayıp başka bir ev verecekler .

Çantamdaki anahtarı çıkartıp eve girdim ve hiçbir yere uğramada odama çıktım . Yarın görevim başlayacaktı ve dinlenmeme gerekiyordu bu yüzden önce kısa bir duş aldım sonra mavi taytımı ve kazağımı giyip yatağa girdim . Telefonumdan saate baktığımda 00.48 olduğunu görünce telefonu yatağımın yanındaki masaya kattım . Ve kendimi uykunun kollarına bıraktım .

Uyandığımda saate baktım ve 06.28 olduğunu görünce ayağa kalktım ve yatağımın karşısındaki banyoya gidip elimi yüzümü yıkadım .
Geri geldim ve dolabın karşısında dikildim . Hiç uzatmadan dolaptan dar paça siyah pantolonumu siyah deri ceketimi ve mavi tişörtümü alıp giydim . Kapımın çalınmasıyla aşağıya indim ve kapı pervazımdaki mektubu aldım .

Ve işte yeni görev yerimi belirleyecek emir gelmişti .

KİMSEYE  GÜVENME Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin