Part 7

233 27 3
                                    

Part 7
Family members!

(Not edited)

"Kate! Kate! Wacht eens!" Ik stop en draai me voorzichtig om. Iedereen kijkt me aan door deze idioot die mijn naam schreeuwt door heel de gang.

Ik frons als ik zie dat het Chris is. Wat moet hij van mij? Er verschijnt een glimlach op zijn gezicht als hij ziet dat ik gestopt ben.

"Uuuhhh ja?" Zeg ik nog steeds fronsend.

"Poef meid wat wandel jij snel!" Hij toont mij al zijn tanden waardoor ik mijn ogen rol. "Dus ik vroeg me af of je naar het feestje van Ryder gaat?"

Huh? Waarom wil hij dat nu weten? Omg hij gaat me toch niet uitvragen eh?!? Oké Kate blijf kalm, wijs hem gewoon vriendelijk af.

"Uh ja Chris. Maar ik ben van plan om met mijn vriendinnen te gaan." Zeg ik met een verontschuldigend glimlachje.

Tot mijn verbazing schiet Chris in de lach. Ik kijk hem met een opgetrokken wenkbrauw aan. Nadat meneer hier klaar is met lachen en heel wat mensen zich afvragen waarom Chris lacht, veegt hij zijn ogen en kijkt me met een grijns aan.

"Kate ik wou je helemaal niet meevragen.. Ik wou gewoon weten met hoeveel jullie komen omdat ik verantwoordelijk ben voor de drank." Ik kan mezelf wel slaan.

Ik wordt helemaal rood en mompel zachtjes een "Sorry".Chris zegt dat het oké is en dat hij nog nooit zo hard gelachen had.

Nadat Chris weg wandelt loop ik recht naar de meisjes wc. Ik controleer of er nog mensen zijn en als ik zeker ben dat het veilig is, ga ik voor de spiegel staan.

"Waarom ben je zo stom! Je hebt het weer voor elkaar gekregen om jezelf voor schut te zetten..." Ik laat een zucht en loop terug naar buiten.

"Mam ik ben thuis!" Schreeuw ik en doe direct daarna mijn jas en schoenen uit.

"In de werkkamer lieverd!" Hoor ik haar antwoorden.

In de keuken neem ik een aardbeienyoghurt en een lepel voor ik naar de werkkamer ga.

In de woonkamer zie ik 4 bagages liggen en frons. Wie gaat er op reis?

In de werkkamer geef ik mijn moeder een aardbeienyoghurt kus, waardoor ze haar kaak afveegt. Ik glimlach lief als ze me een niet serieuze dodelijke blik geeft.

"Dag schat, hoe was school?"

"Goed goed. Maar ik heb een klein vraagje, waarom liggen er 4 bagages in de woonkamer? Wie gaat op reis?"

Mijn moeder lacht en antwoord grinnikend.
"Ah neen joch! Je tante en je nichten en neef zijn er!" Mijn ogen worden groot en ik geef mezelf een facepalm. Hoe kon ik het vergeten zijn!

"Oh helemaal vergeten.. Anyway ik ga naar mijn kamer mams!"zeg ik voor ik de werkkamer verlaat, maar dan opeens blijf ik aan de grond genageld staan. "Wacht. Waar is Anton!!!??"

"Ik denk boven in-" voor mijn moeder haar zin afmaakt vlieg ik bij het woord 'boven' al naar boven. Moest je Anton kennen zou je dat ook doen, geloof me.

Ik storm mijn kamer binnen en ik tref er een Anton die achter mijn laptop zit!

"Anton!!!!" Gil ik. Maar ra ra ra hij verschiet niet eens! Hij draait zich alleen maar om met een grote grijns op zijn gezicht! Ugh!

"Ik had verwacht dat je later zou komen en trouwens wat ben jij verandert."

Er is iets dat je moet weten. Anton en ik doen veel dingen samen, maar Anton heeft een groot ego en hij is altijd al beschermend geweest over mij want we zijn werkelijk samen opgegroeid tot onze achtste. Ik verhuisde, maar onze band is blijven bestaan tot op de dag van vandaag.

En waarom hij op mijn laptop zit, zal ik ook eens vertellen. Hij kijkt waarschijnlijk of ik sexy vriendinnen heb... Want Anton is en blijft een player.

"Anton ik vermoord je als je ook maar één van mijn beste vriendinnen probeert binnen te krijgen!" Bij mijn woorden heft hij speels zijn handen op en zegt:

"Sorry sorry Kate ik zal ze niets doen. Gosh wat ben jij een bitch geworden zeg!" Bij dat laatste kijk ik hem spottend aan. Ik wandel naar hem toe en geef hem een tikje op zijn hoofd.

Waarna hij "Auw! Hé!" Schreeuwt. Ik lach alleen maar en besef dat ik hem echt heb gemist.

"Zo ik heb gezien dat er morgen na één of andere activiteit een feestje plaatsvindt."

"Hoe heb-?"

"Ah Kate als er iets is wat je al jaren niet doet is je uitloggen op Facebook. Ik heb gewoon in je evenementen gekeken." Zegt hij met een trotse grijns.

Mijn mond valt open.
"Dat is schending van privacy!!! Ik ga je aangeven bij de politie!" Zeg ik en draai me om naar de deur.

Voor ik bij de deur aankom, word ik getackeld door Anton. Ik kreun maar dan schieten we allebei in de lach.
30 likes? Ik weet dat we het kunnen!

----
Oké ik weet het het is kort maar de volgende zal wel meer zijn dan dit want jullie gaan de rest ontmoeten en het feestje is ook in het volgende stuk. En het feestje zal niet saai zijn. ;)

Anyway sorry ik moest iets uploaden.... Ik moe nog aan mijn volgende hoofdstuk van You can call me Rogue beginnen... Jeeej...

VOTE
Comment
Follow!
Bye bye
~Do

Naabot mo na ang dulo ng mga na-publish na parte.

⏰ Huling update: Apr 25, 2015 ⏰

Idagdag ang kuwentong ito sa iyong Library para ma-notify tungkol sa mga bagong parte!

You don't know me!  [ON HOLD]Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon