79.BÖLÜM

5K 576 1K
                                    

Uzun bir aranın ardından nihayet bölüm yazabildim, şükür kavuşturana. Bu bölüm sabırla bekleyen, bu yorucu süreçte güzel dilekleri ile güç veren Çiçaam Ailesine gelsin. Cansınız...

İYİ OKUMALAR...

🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁

Hürrem omuzlarına bırakılan ağır yükün farkındaydı ve ne pahasına olursa olsun iki masumun katledilmesine izin vermeyecekti. Zeynep'i aldıktan sonra ilk durağı artık ayağa koltuk değnekleri ile kalkan babası Kenan Komutan'ın merkezdeki eviydi. Eski asker olan yaşlı adam güvenlikli bir sitede oturuyordu ve genç kadının kontrollerinin yapıldığı şehir hastanesine oldukça yakındı. Olası bir sorunda hızla hastaneye ulaşabilirlerdi.

Aracın arka koltuğunda oturan Zeynep durakladıkları benzinlikte lavaboya giderek kendisine verilen peruk ve hayli bol giysiler yüzünden tanınmayacak kadar değişmişti.  Reşat'ın emekli polis memurlarından oluşturduğu koruma kalkanı ise her an tetikteydi. Genç kadını dikkat çekmeden kendi araçlarına bindirmişlerdi.

Geldikleri sitenin otomatik kapısı ağır çekimdeymişçesine yavaş açılırken duran araçtan dikkatle inen genç kadın tedirgin adımlarla yanındaki iki adama ayak uydurdu. Bir iki dakika sonra ise kendilerini kapıda karşılayan çiftle donup kaldı. Yaşlı adamın elindeki bastonun başlığına sabitlenmiş bir silah duruyordu.

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

Zeynep'in korktuğunu anlayan Zümrüt Hanım eşine kızgın bakışlar atıp yavaş adımlarla hareketlendi ve '' Gel kızım korkma ben Hürrem'in annesiyim, bu da kendini hala komutan sana Baston Kenan

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.


Zeynep'in korktuğunu anlayan Zümrüt Hanım eşine kızgın bakışlar atıp yavaş adımlarla hareketlendi ve '' Gel kızım korkma ben Hürrem'in annesiyim, bu da kendini hala komutan sana Baston Kenan. Seksen yaşından sonra iyice delirdi kapıyı kim çalsa düşman askeri sanıyor, geçen beni Sabiha Gökçen sanıp elimi öpmeye kalktı. '' dedi neşeli bir sesle.

Duydukları ile kıkırdamasına mani olamayan Zeynep, kendisine sert bakışlar atan yaşlı adamın, '' Bana bak kadın çenenin bağı benim don lastiklerinden daha gevşek olmaya başladı. İçeri geçte kahvaltıyı hazırla. Kızın hailini görmüyor musun sorgu da aç susuz bırakmışlar. Ama helal olsun konuşmamış. Türk askeri bu be boru mu adamın anasını gundikler.'' Demesi ile kahkahalarla gülmeye başladı.

SANA YENİLDİM (KİTAP)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora